Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Bazen in savna, Ankaran, Slovenija - 15,80 EUR - Celodnevna vstopnicana bazen., 3 ureuporabe savne.

Bazen in savna, Ankaran, Slovenija - 15,80 EUR - Celodnevna vstopnicana bazen., 3 ureuporabe savne.

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sprostitev na slovenski obali: privoščite si dan zarazvajanje! Zadihajte svež morski zrak in se sprostite na bazenu in v savnahwellness centra Adria Ankaran.

Blagodejne učinke savnanja so poznali že stari Rimljani, ki so zasproščanje uporabljali predvsem parne kopeli. Kasneje so veliko vlogo prirazvoju savn odigrali predvsem Skandinavci, ki so na tak način premagovalinegativne vplive vremenskih razmer na zdravje. Danes je savna priljubljenaoblika sproščanja telesa in duha,prav tako pomemben pa je tudi njen učinek nazdravje, saj je znano da pripomore k razstrupljanju telesa in sproščanju mišic.

V wellness centru Adria Ankaran se boste lahko razvajali v turški, finski ininfrardeči savni.  V turški savni si boste lahko ob vonju eteričnih oljprečistili in ovlažili dihalne poti, sprostili napetost v mišicah in navlažilikožo. Z obiskom infrardeče savne boste poskrbeli za boljšo prekrvavitev telesain presnovo, poleg tega pa boste s tem pripomogli k povečani porabi kalorij. Vfinski savni pa boste lahko okrepili imunski sistem in poskrbeli za uravnavanjekrvnega sladkorja.


Za počitek v hladnejših dneh se lahko odpravite v notranjibazen z ogrevano morsko vodo, kjer se boste lahko sprostili v dveh masažnihbazenih ali plavali v večjem bazenu. Na terasi notranjega bazena se lahkov toplejših dneh nastavljate soncu ali spijete odlično kavo  ob pogledu namorje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.