Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Rojstnodnevna zabava za vašega otroka, Ljubljana - Dobrunje, Slovenija - 72,00 EUR - Praznovanje rojstnega dne., 2 uri športne animacije in 30 minut pogostitve.

Rojstnodnevna zabava za vašega otroka, Ljubljana - Dobrunje, Slovenija - 72,00 EUR - Praznovanje rojstnega dne., 2 uri športne animacije in 30 minut pogostitve.

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ima vaš malček rojstni dan, vendar ne veste, kam bi povabili njegove prijatelje? V športnem društvu Mulc imajo zelo zanimiv program za zabavo najmlajših. Vaša skrb sta le hrana in pijača.

Program praznovanja traja dve uri in zajema dvourno animacijo in pol ure pogostitve. Pri animaciji otroke popeljejo čez najrazličnejše športno-gibalne ter socialne igre, ob katerih se otroci neizmerno zabavajo. V igro vključujejo poligon, elementarna gibanja, tekalne in ekipne igre, štafetne igre, prilagodijo pa jih glede na starost otrok. Po uri gibanja se v krajšem odmoru otroci okrepčajo z nesladkano pijačo. Odmoru sledi še ena zabavna gibalna ura.

Imajo več športno-animaciskih programov. Program prilagodijo na starostno skupino in število otrok.

Po dveh urah se v pogostitvenem prostoru pripravi pogostitev (sok, pizza, prigrizek, torta-hrano in pribor prinesejo starši), ki traja okvirno 30 minut. Za hrano, pijačo in pribor poskrbite vi.

Lahko izbirate med dnevoma sobota ali nedelja, za vsak dan pa imate možnost izbire med dvema terminoma:
  • sobota: 1. termin 10.00 - 12.30, 2. termin 13.00 - 15.30
  • nedelja: 1. termin: 10.00 - 12.30, 2. termin 13.00 - 15.30


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.