Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

8 dnevni oddih za 4 osebe v mobilnih hiškah v Kampu Klenovica

8 dnevni oddih za 4 osebe v mobilnih hiškah v Kampu Klenovica

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Preživite svoj idealni oddih v Kampu Klenovica, ki se nahaja ob samem morju z veliko peščeno plažo!
Mobilne hiške Kampa Klenovica so v celoti opramljene in bodo tako zadovoljile vse vaše potrebe na oddihu. Hišice so tudi klimatizirane in bodo odlično zatočišče pred poletno vročino. Hišice vsebujejo dnevno sobo s kuhinjo, spalnico ter spalnico z 2 posteljami ali pogradom ter kopalnico. Nudijo ves potreben inventar in infrastrukturo za brezskrbne počitnice (plin, voda, elektrika), ne smemo pa pozabiti še omeniti, da se bo tudi za vaš avtomobil našlo parkirno mesto. 
V sklopu kampa se nahaja še trgovina, ribja restavracija in bar, poleg plaže pa se nahaja tudi otroško igrišče za vaše najmlajše člane.
Kamp Klenovica je odprt že vse od leta 1984 in se nahaja ob glavni jadranski magistrali, 20 km od Crikvenice proti Senju oz. 8 km od kraja Novi Vinodolski. 
Kamp ima lastno peščeno plažo, kjer se lahko gostje poleg samega kopanja ukvarjajo z različnimi vodnimi športi ali pa izkoristijo možnost dnevnih izletov z ladjico po kvarnerskem zalivu.
V letu 2014 so v kampu Klenovica zgradili 5 zunanjih bazenov (3 za odrasle in 2 za otroke) s sladko vodo in ob njem tudi lokal. Gostom je na voljo plačljiv internet.
KLENOVICA je tradicionalna ribiška vasica znana po svojih značilnih virih pitne vode, čistega morja in lepe plaže. Ponuja mir in vzdušje majhnega ribiškega pristanišča... Je izrazito turistično naselje Crikveniško-vinodolske riviere, z majhno luko, ki se nahaja v Vinodolskem kanalu. Vzdolž nizke obale se razprostirajo pešceno-prodnate plaže, v majhnem primorskem mestu pa boste našli tudi gostinske objekte. Od špornih aktivnosti je obmocje Klenovica najbolj ugodno za športni ribolov, ce pa imate svoje plovilo, ga boste lahko varno privezali v luki. Poleg mestnega kopališca boste lepe plaže našli tudi v zalivih Žrnovnica in Povile, ki sta dostopna z avtomobilom, peš ali pa z ladjico. V Klenovici je poleg privatnih hiš tudi hotel in nekaj kampov, in prav zato v mestu ni cutiti pravega turisticnega vrveža. Torej, ce si želite mirnih pocitnic, pridite v Klenovico! Seveda pa bližina vecjih mest, Novi Vinodolski (10 km), Selc in Crikvenice, omogoca raznoliko zabavo.
Predlagamo obisk: Novi Vinodolski / zaliv Povile / zaliv Žrnovnica / Crikvenica

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.