Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VEZAVA DIPLOMSKE NALOGE, MAGISTERIJA ali DOKTORATA s TRDIMI PLATNICAMI v 6-ih barvah in z ZLATIM ali SREBRNIM napisom + 20 printov GRATIS + VKLJUČENA POŠTNINA

VEZAVA DIPLOMSKE NALOGE, MAGISTERIJA ali DOKTORATA s TRDIMI PLATNICAMI v 6-ih barvah in z ZLATIM ali SREBRNIM napisom + 20 printov GRATIS + VKLJUČENA POŠTNINA

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Diploma v roki! Slavnostno vam čestitamo, da ste s trudom in naporom vztrajno prikorakali do enega najpomembnejših življenjskih dosežkov.
Bodoči diplomanti, magistri in doktroji, napočil je čas, da vaše delo tudi primerno strnete v vezano delo, ki vam bo v ponos in knjigo, ki bo ponosno krasila vaše police in police vaših babic.
CEVEZ vas za vse prežuljene klopi, neskončne ure pisanja in raziskovanja ter pridnega udejstvovanja na predavanjih, nagrajuje s 50% popustom na tiskanje in vezavo vaše diplomske ali magisterske naloge ali dizertacijeija, doktorata.... Naj bo vaš zaključek profesionalno dodelan!
Podjetje Cevez se nahaja na ulici Ulica.XIV. divizije 14, v Celju. Naredijo vam trdo vezavo in lektoriranje diplomskih, magistrskih, doktorskih, raziskovalnih in ostalih nalog, poročil, žalnih knjig, toplotno vezavo, špiralno vezavo... Do svojega končnega izdelka pridete tako, da jim pošljete po elektronski pošti “PDF“ datoteko naloge, ki ste jo prej doma pregledali in “WORD“ naslovnico. Izberete barvo platnic in napis (zlati, srebrni). Za kakšne podrobnosti jih pokličite na njihov telefon. Lahko pa nalogo tudi prineste fizično do njih na ključku ali CD-ju.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.