Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

65% na 2-dnevni intenzivni tečaj HITREGA BRANJA + gradivo + potrdilo o tečaju! Naučite se posebnih tehnik in zvišajte vaše bralne sposobnosti!

65% na 2-dnevni intenzivni tečaj HITREGA BRANJA + gradivo + potrdilo o tečaju! Naučite se posebnih tehnik in zvišajte vaše bralne sposobnosti!

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste podjetnik, menedžer, dijak, študent, intelektualec, ali se pripravljate na nove poslovne in življenjske priložnosti?Potem je današnja ponudba HITRO BRANJE IN USPEŠNO UČENJE – prava priložnost za vas!Hitro branje je znanstveno utemeljena metoda s ciljem izboljšanja bralne spretnosti in kreativnega razmišljanja, ki vam odpira vrata za neomejeno pridobivanje znanja na zanimiv in zelo zabaven način. Tečaj je namenjen vsem intelektualcem in tistim, ki radi berejo. Torej, zakaj ne. Poglejte si sami in si naučite tehnike hitrega branja.Zdaj se lahko naučite hitro brati in iz prebranega oblikovati lastne povzetke z argumentiranim mišljenjem. Tako boste v kratkem času prebrali veliko knjig, ki ste jih morda že nekaj časa odlagali na polico. S hitrim branjem boste naredili intelektualni preboj in razširili svoj besedni zaklad, ki vam bo izjemno pomagal pri uspešnem komuniciranju. Nad doseženo hitrostjo boste zelo presenečeni.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.