Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

33 % popust na modro kopalno blazino za vašega malčka.

33 % popust na modro kopalno blazino za vašega malčka.

34%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Ponujamo pa vam rešitev za kopanje vaših dojenčkov - kopalno blazino, s pomočjo katere boste lažje skopali in umili svoje male zakladke. Vaš dojenček pa bo užival v pozibavanju na vodi.
Položite svojega najmlajšega na nežno in mehko kopalno blazino, ki ga bo pozibavala na vodi in kar sredi jesenskih dni pričarala poletno vzdušje. Staršem pa bo omogočila dve prosti roki za igranje in animacijo, zato ne dvomimo, da se bo z mehko kopalno blazino vsakodnevno kopanje sprevrglo v pravo vodno zabavo. Kljub temu, da bo užival na blazini pa vašega dojenčka med kopanjem nikoli ne spustite izpred oči!
Ta udobna in varna blazina zakopanje dojenčkaomogoča vse zgoraj napisano in še več, a otrokovega hrbta in ritke med ležanjem ne bo mogoče umiti – pri tem boste otroka še vedno morali vzeti v roke. Prav tako bo blazina s svojimi 52 centimetri dolžine sčasoma postala premajhna, saj je primerna za dojenčke od 0 do 6 mesecev. Primerna je tudi za uporabo izven kopalne kadi, npr. na tleh stanovanja, na travniku itd.
Tehnični podatki:
Kopalna blazina, ki plava na vodi .Zelo mehka in zelo lahka blazina za kopanjeVelikosti 52 x 36 centimetrov.Polnjena z mikrokroglicami iz polisterola, da se popolnoma prilagodi obliki telesa.Površina je podobna plišu in tako preprečuje, da bi otrok zdrsnil.Dvoplastna in dvakrat šivana.Primerna za dojenčke od 0 do 6 mesecev.Primerna tudi za uporabo izven kopalne kadi ali tuša, pa naj bo to na travi v parku ali na parketu v stanovanju.Pralna.V modri.Proizvaja SofteezeTM .Opozorilo: med kopanjem otroka ne spustite z oči.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.