Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Spirala: Vikend preživetja v naravi -50%

Spirala: Vikend preživetja v naravi -50%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ste za prvovrstno avanturistično izkušnjo? Postani Ultimate Survival in preživi vikend v sožitju z naravo! 3 dni preživetja v naravi, pod vodstvom strokovno usposobljenega vodnika, tremi eko obroki dnevno, izpod rok usposobljenih...



Kaj ponudba vključuje?
Vikend preživetja v naravi (2x nočitev),3 ekološki obroki dnevno (usposobljen kuhar),malica in pijača 24 ur,materiale za izvedbo delavnic,najem opreme,zavarovanje,organizacijske stroške,CD/DVD s slikovnim materialom,majica VPN.Super darilo za vašega partnerja ali otroka*.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1 leto od nakupa.Opis ponudbe
Bi radi sebi ali svoji družini podarili prvinsko in čudovito izkušnjo? Narava uči solidarnosti, spoštovanja, umirjenosti, pravega vrstnega reda, ustvarjanosti - črpajte iz nje - pod strokovnim vodstvom na varen in zanimiv način.
Preživetje v naravi v zadnjih 10 letih strmo pridobiva na popularnosti. Ob poplavi serij Discovery Channela: Ultimate Survival, Dual Survival, Man VS Wild in druge, je začelo vse več gledalcev iskati avanturistično prvoosebno izkušnjo. Avantura, romantika, adrenalin in izziv so navadno tisti, ki nas vlečejo, da preživimo noč v gozdu ob ognjišču in prespimo v topli spalni vreči ter se zbudimo ob prvem svitu s sončnimi žarki na vekah.
Na vikendih preživetja v naravi udeleženci začutite popolno povezanost z naravo. Naučite se soustvarjanja z naravo, kako se prepustiti njenemu že milijone let staremu blagodejnemu ritmu in izkusite preproste in učinkovite meditacijske tehnike, razvijete svoje skrite čute, spoznate naturopatske metode samozdravljenja, zdravilne rastline in dvignete zavedanje o sposobnostih svojega telesa. Naučite se novih veščin in spretnosti, ki vas bodo preobrazile v samostojno, močno osebo, ki se radosti vsakega trenutka življenja.
Pri Spirali poseben povdarek namenjajo otrokom, mladostnikom in (mladim) družinam, saj verjamejo, da je stik z naravo pomemben od zgodnjih let ter krepi samozavest, spodbuja kreativnost, samoiniciativnost ter pristne in tople medčloveške odnose.
Primerno tudi za družine, ki se zavedajo, da močne družinske vezi ustvarjajo na življenske izzive pripravljene, zdrave, samostojne, odgovorne, zadovoljne in srečne osebe.
Plačajte le 12 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Viked preživetja v naravi vas bo stal le 75 €, namesto 150 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 12 €, preostalih 63 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na (0)70 849 458 ali info@spirala.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Ilirska Bistrica.Ponudba velja za 1 osebo.*Pogoj za prijavo je starost 18 let, ali podpis in strinjanje odrasle skrbniške osebe.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja 1 leto od nakupa.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 63 € plačate neposredno ponudniku. Do sestanka, 3 dni pred tečajem, je potrebno nakazati akontacijo (25 % celotnega prispevka za tečaj), kar edino zagotavlja vaše mesto na delavnici. Vplačana akontacija je nepovratna, razen v primeru odpovedi tečaja s strani organizatorja. Preostali ali celotni znesek poravnate na sestanku v gotovini ali na TRR: SI56 4096 6401 0631 3950 (Dereani d.o.o., Banka Koper. Navedite ime in priimek ter datum in ime tečaja). V primeru elektronske poravnave, vas prosimo, da pošljete na mail info@spirala.si tudi izkaz o opravljeni transakciji, vsaj 2 uri pred sestankom ali ga prinesete s seboj na sestanek.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Spirala Kontaktni podatki:070 849 458 ali info@spirala.si Lokacija ponudnika: Ilirska Bistrica


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.