Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA - MOZIRJE: 50% popusta na 2x nočitev v apartmaju in razvajanje za 2 osebi: paket dobrodošlice + 2 uri masažne kopeli + 2x energijski zajtrk + 1x kosilo na turistični kmetiji Lesjak + darilce + 2x najem koles; Apartmaji...

SLOVENIJA - MOZIRJE: 50% popusta na 2x nočitev v apartmaju in razvajanje za 2 osebi: paket dobrodošlice + 2 uri masažne kopeli + 2x energijski zajtrk + 1x kosilo na turistični kmetiji Lesjak + darilce + 2x najem koles; Apartmaji...

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji & Wellness Skok Mozirje


Narava nam daje življenje in premnoge dobrote, ki potešijo telo in duha. V tem zatočišču miru stojijo novi Apartmaji in wellness Skok.

Zgornja Savinjska dolina je ena najlepših alpskih dolin v Evropi.

Dolino objemajo beli vršaci in zeleni gozdovi, dvigajoč se na pobočjih nad reko Savinjo, ki izvira pod Okrešljem v Logarski dolini.

Vrata v Zgornjo Savinjsko dolino je podeželski kraj Mozirje, ki je hkrati občinsko in upravno središče doline.Kraj je prvič v listinah omenjen že leta 1146, že pred letom 1318 je Trg Mozirje dobil trške pravice, leta 1581 pa tudi grb.

Mozirje je bilo vsa ta stoletja znano po trških rokodelcih in mogočnih kmetijah, ki so bile posejane po nedrih Mozirske planine. Na njej je od leta 1970 gorski turistični center Golte, znan predvsem po številnih smučiščih in hotelom, ki je zrasel v letošnjem letu. Golte ponujajo obilo možnosti pristnega stika z neokrnjeno naravo, z rastlinami in živalmi, ki jo množično poseljujejo. Poleti smučišča zamenjajo pašniki, na katerih okoliški kmetje pasejo konje in govedo. Možnosti pohodništva in kolesarjenja so brezmejne.

Mozirje je znano še po enem biseru, to je park cvetja Mozirski gaj. Gaj je dom evropskih vrtnarjev, v njem je skozi vse leto posajeno brez števila vrst cvetja in ostalih rastlin, v parku je etnografska zbirka starih objektov in kapela, posvečena sv. Valentinu in mnogim zaljubljencem, ki so v njej dahnili usodni da. Ob tem upravljavci cvetnega parka prirejajo tradicionalne razstave. Ob 1. maju, 15. avgustu in jesensko razstavo buč, zabeljeno s tekmovanjem za najtežjo evropsko bučo.

Hop, poskok v Mozirje! Privoščite si nepozabne antistresne počitnice v Apartmajih in wellnessu Skok.

Apartmajska hiša Skok se nahaja v Mozirju, 4 km od spodnje postaje nihalke Žekovec, ki nas popelje na Golte. V neposredni bližini parka cvetja, Mozirski gaj.

V apartmajski hiši Skok je sedem apartmajev.

V pritličju hiše so trije enoposteljni apartmaji (Marjetica, Sončnica in Vijolica), v prvem nadstropju dva dvoposteljna (Orhideja in Tulipan). Tulipan je apartma še posebej namenjen družinam z majhnimi otroki, saj ima posebno spalnico z varovalno ograjico. V drugem nadstropju se nahajata apartmaja ( Vrtnica in Žafran ), namenjen tistim, ki si želijo nekaj več.

Vseh sedem apartmajev je sodobno opremljenih ****.

V apartmajih je predprostor, kopalnica, kuhinja z jedilno mizo, sedežna garnitura (dodatna ležišča), spalnica in lastna terasa s pogledom na južno stran Mozirja.

Nudijo vam tudi ogrevan prostor za smuči, wellness center, najem koles in parkirni prostor.

Za razvajanje je poskrbljeno v wellness centru, in lepotnem studiu v katerem poskrbijo za vas od nog do glave. Masaže, savne, romantični masažni bazen, nega obraza, telesa, manikira, pedikura, so razvajanja za vašo telo in dušo.

Plačajte le 141,25 € namesto 282,50 € za rekreativni kolesarski paket razvajanja v Apartmajski hiši Skok.




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.