Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

28% popusta - ADRENALINSKA ZABAVA ZA NAVDUŠENCE KARTOV (oseb: 1) v vrednosti 29€, le za 21€

28% popusta - ADRENALINSKA ZABAVA ZA NAVDUŠENCE KARTOV (oseb: 1) v vrednosti 29€, le za 21€

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Rent a kart z močjo 17KM (15 minut).
Pizza Adrenalina - velika.
Bon velja do 31.10.2014.


Za vse bencinske navdušence, ki si želite adrenalinske zabave, tukaj je izposoja kartov vseh hitrosti. To je priložnost za vas, ne zamudite je!

Pista je bila zgrajena leta 2006 in izpolnjuje medarodne pogoje CIK-FIA, B kategorije za karting. Dolžina proge je 1050m in širina 8-9m in je sestavljena iz skupno 16 zavojev, 9 levih in 7 desnih. Z vidika varnosti pa je ena najvarnejših pist, saj so njene izletne cone v vseh zavojih preko predpisanih, za še večjo varnost pa skrbijo peščene izletne cone. "Dirkači" so jo označili kot zelo tehnično, kar dokazuje tudi njena razgibanost, saj poteka na cca 4m višinske razlike, kar je za karting prava redkost.

Poleg pokalnih in mednarodnih dirk ter raznovrstnih prireditev pa je pri njih za vse adrenalinske navdušence mogoča tudi izposoja kartov. V ponudbi imajo več vrst kartov, tudi mini kart za najmlajše. Vsi karti imajo visoko stopnjo zaščite, kar omogoča varno in zabavno vožnjo. V poletnih mesecih pa za ohladitev poskrbijo z nočnimi vožnjami - rent a kart pod reflektorji.

Na Racelandu vam nudijo tudi program, ki vam pričara pravo dirkaško vzdušje. Ponujajo vam možnost organizirane dirke z njihovimi karti za zaključene skupine. Njihova ekipa vas popelje skozi kvalifikacije vse do finala, kjer vas na koncu čaka podelitev pokalov. Za tiste bolj lačne pa je poskrbljeno tudi v njihovi novi restavraciji Adrenalina, kjer se boste po adrenalinskem treningu okrepčali s pizzo.

Raceland se nahaja v Vrbini na Krškem polju, le streljaj od Nuklearne elektrarne. Njena modra kupula vam lahko služi za orientacijo. GPS kordinate: 45.930677, 15.535176.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.