Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KOMPLET NARAVNE KOZMETIKE ZA OTROKE: NARAVNO mleko za telo (150ml) + NARAVNA krema proti srbeči in suhi koži (75g)

KOMPLET NARAVNE KOZMETIKE ZA OTROKE: NARAVNO mleko za telo (150ml) + NARAVNA krema proti srbeči in suhi koži (75g)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Komplet nežne, NARAVNE kozmetike za otroško občutljivo kožo; Robatko Mleko za telo in Robatko Emoliens Krema za suho in srbečo kožo.
ZAKLAD NARAVE za naš največji zaklad - OTROKE! Podaritite svojemu otroku le najboljše!
NARAVNO MLEKO ZA TELO Robatko (150ml)
Robatko naravno mleko za telo je obogateno z sestavinami, ki hitro navlažijo otroško kožo in uravnovesijo njeno vlago. Vsebuje edinstveno kombinacijo visoko kvalitetnih sestavin  ter je izredno nežno in prijazno do otroške kože.
Sestavine: Konopljino olje, Karitejevo maslo, Cink, Izvleček ognjiča, Voda, Inozitol, Lecitin, Lonicera Caprifolium cvetni izvleček, Lonicera Japonica cvetni izvleček, Ksantan gumi, Izostearinska kislina
PH vrednost izdelka je nevtralna in prilagojena potrebam otroške kože. Rabatko naravno mleko za telo je izredno nežno in prijazno do kože. Izdelek je namenjen vsakodnevni negi kože novorojenčkov, dojenčkov in otrok z normalno ali dehidrirano kožo.
Uporaba: Mleko nanesite na telo vsak dan po kopanju. Primerno za vsakodnevno nego občutljive kože (za obraz in telo). Primerno za novorojenčke, otroke in odrasle z izjemno občutljivo kožo. Po uporabi je koža mehka in svilnata. Primerno za majhne otroke in nego kože z nevrodermitisom. Izdelek je hipoalergen in dermatološko preizkušen. Linija Robatko je popolnoma naravna in zagotavlja, da bo koža preskrbljena s potrebno vlago.
Proizvajalec: Cannabis Pharma-derm, s.r.o., Masarykova 54, 415 01 Teplice, ČeškaPoreklo: Češka
NARAVNA KREMA PROTI SRBEČI IN SUHI KOŽI Robatko Emoliens (75g)
Srbeča koža je precej pogosta težava. Z izgubo vlage na koži pride do pojava srbečice. Robatko Emoliens naravna krema je ustvarjena posebej za iritirano, rdečo in srbečo kožo, občutljivo kožo neguje pravilno in popolnoma naravno. Robatko linija slovi po kvalitetni formuli in popolnoma naravnih sestavinah, ki ne dražijo kože in ohranjajo njeno ravnovesje.
Sestavine: Konopljino olje, Sibirska jelka, Ameriški slamnik, Voda, Bisabol, Tokoferol, Lonicera Caprifolium cvetni izvleček, Lonicera Japonica cvetni izvleček, Purpurea
Učinkovanje: Krema je primerna za suho, srbečo kožo, kožo z  nevrodermitisom, rdečico, srbečico in neprijetno napetostjo. Koža izdelek zelo dobro prenaša. Izdelek ne vsebuje barvil in kožo nežno spodbuja k njenemu zaščitnemu delovanju.
Uporaba: V srbeče predele kože kremo vtremo (rahlo in z krožnimi gibi). Postopek ponovimo do 3 krat na dan. Izdelek je primeren za vsakodnevno nego občutljive kože z nevrodermitisom. Dobro očiščena in negovana koža je osnova pri zdravljenju nevrodermitisa. Na voljo so vam tudi drugi izdelki za občutljivo kožo iz našega programa.
Proizvajalec: Cannabis Pharma-derm, s.r.o., Masarykova 54, 415 01 Teplice, Češka


 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA