Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Nemo Divers: Nočni potop in odkrivanje podvodnega sveta -31%!

Nemo Divers: Nočni potop in odkrivanje podvodnega sveta -31%!

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Spoznajte skrivnosti slovenskega morja tudi ponoči. Nočni potop z Ekipo Nemo divers, vam bo pričaral nepozabno doživetje s celim spektrom različnih barv in nočnega podvodnega življenja. Privoščite si pravo pustolovščino v...


       
Kaj ponudba vključuje?
Nočni potop z usposobljeno ekipo Nemo Divers,svetilka za potop in ostala potrebna oprema.Trajanje potopa: 2 uri. Začetek potopa: 20:00.Potrebujete le brisačo in kopalke!Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2014.Opis ponudbe
V septembru smo vam pripravili posebno doživetje v potapljanju. Spoznajte skrivnosti slovenskega morja tudi ponoči. Nočni potop z Ekipo Nemo divers, vam bo pričaral nepozabno doživetje s celim spektrom različnih barv in nočnega podvodnega življenja. Nočni ogled je še posebej zanimiv, saj se večina roparic hrani ponoči (hobotnice, sipe, ugorji, raki). Svetilka vam bo odkrila barve, ki jih podnevi zarad absorbiranja barv ne vidite.
Če iščete pravi način, da se poskusite potapljati s potapljaško opremo, potem ne iščite več. Potapljanje vam lahko spremeni življenje! Z Nemo Divers pa postane prava pustolovščina... :)  in če iščete ZARES IZVIRNO DARILO, potem je to nakup prav te ekskluzivne ponudbe!
V ceno je vključena izposoja opreme. Program je primeren tako za individualne posameznike, kakor tudi za skupine ter podjetja, ki želijo svojim sodelavcem podariti enkratno izkušnjo. Potrebujete le brisačo in kopalke!
Predpogoj za potop je opravljen začetni tečaj potapljanja (PADI). Še nimate opravljenega PADI tečaja? Izkoristite 50% popust na Mestoidej! -> KLIKNI: Tečaj potapljanja (PADI) z najboljšo ekipo Nemo Divers -51%!Plačajte le 6,60 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Nočni potop vas bo stal le 33 €, namesto 48 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 6,60 €, preostalih 26,40 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Predpogoj za potop je opravljen začetni tečaj potapljanja.Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 041 404 444 ali booking@nemo-divers.si in priključitev skupini.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Fiesa 57, 6330 Piran- pri hotelu Fiesa.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite največ 2 potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 26,40 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Nemo Divers Kontaktni podatki: 041 404 444 ali booking@nemo-divers.si Lokacija ponudnika: Fiesa 57, 6330 Piran
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.