Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HRVAŠKA - BRAČ: ULTRA LAST MINUTE PONUDBA! 30% popusta na 1x nočitev za 4 osebe v čudoviti apartmajski hiši s pogledom na morje v romantičnem dalmatinskem mestecu Postira na otoku Brač; Apartmaji Janez - BON JE VELJAVEN DO...

HRVAŠKA - BRAČ: ULTRA LAST MINUTE PONUDBA! 30% popusta na 1x nočitev za 4 osebe v čudoviti apartmajski hiši s pogledom na morje v romantičnem dalmatinskem mestecu Postira na otoku Brač; Apartmaji Janez - BON JE VELJAVEN DO...

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Janez

Postira - Brač


Postira je krasno malo dalmatinsko mestece na otoku Braču, oddaljeno le 8 minut vožnje z avtomobilom od Supetarja, do koder se pripeljete s trajektom iz Splita. Mesto prav zaradi svoje majhnosti ponuja turistom mir in užitek tako na plaži, kot tudi ob sprehodih po "rivi", na jutranji kavici, ob večernem dalmatinskem vinu ali prošeku v enem izmed bližnjih lokalov.

Nova hiša, v kateri so štirje apartmaji ima velik parkirni prostor, manjši frizerski salon, na vrtu pa otroške gugalnice. Od centra mesta je oddaljena 10-15 minut. Vsi apartmaji imajo zraven vsega potrebnega seveda še ločen vhod, nov interier, satelitsko TV in možnost uporabe skupne pralnice perila. Po potrebi je v apartmajih, ki so bolj izpostavljeni soncu nameščena klima naprava v prostornejših apartmajih pa tudi pomivalni stroj. Iz vsakega apartmaja je pogled na morje in na obalo Dalmacije. V zalivu je plaža posipana z drobnim kamenjem in je od hiše oddaljena 5-7 minut hoje. Deskarski hrvaški raj Bol je oddaljen približno pol ure vožnje na nasprotno stran otoka.

Ob plaži in nad njo je dovolj prostora za počitek v senci pod drevesi, z manjšim barom ob plaži pa je poskrbljeno tudi za odžejanje. V bližini sta tudi dve peščeni plaži in sicer MALA LOZNA , ki je na nasprotni strani mesta, oddaljeno kakšne 3 minute vožnje z avtom in LOVREČINA, oddaljena 10 minut vožnje z avtom, ki je posebnost med plažami na hrvaškem primorju. Na obali, kakšnih 10 metrov od plaže v globini cca 1m je izvir sladke vode. Mešanje slane in sladke vode daje prav poseben vizualen in čuten učinek. Izgleda kot mešanje prozornega olja z vodo, hkrati pa se hladna sladka voda s slano in ogreto morsko meša po plasteh in hladi ter obenem greje telo, odvisno pač od plasti na posamezni višini vode. Turisti si zanimivost hodijo ogledovat iz vsega otoka in celotne Dalmacije.

Apartma David je namenjen za 4 do 6 oseb. Ima kuhinjo, spalnico in dodatno sobo. Kuhinja je prostorna z vsemi elementi, opremo, v njej je tudi pomivalni stroj. Zraven je jedilni kot in televizija s satelit. programi. Spalnica ima veliko zakonsko posteljo in vse potrebne garderobne omare. Otroška soba ima tri postelje in eno komodo za garderobo. Apartma ima še manjšo shrambo, ter kopalnico s tuš kabino in WC školjko. Vhod je iz dvorišča, kjer je tudi nekaj otroških igral.

Plačajte le 70,00 € namesto 100,00 € za nočitev za 2 osebi v prečudovitem apartmaju v apartmajski hiši Apartmaji Janez in doživite prelepe trenutke v družbi svojih najdražjih v romantičnem mestecu Postira na otoku Brač.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.