Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Melia Coral 5*: 3-dnevno razvajanje za pare z vključenim polpenzionom za le 96,90 €!

Hotel Melia Coral 5*: 3-dnevno razvajanje za pare z vključenim polpenzionom za le 96,90 €!

15%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Melia Coral 5* je primeren za pare, kjer se resnično lahko prepustite razvajanju v luksuznem in sproščenem okolju. Za 3-dnevne počitnice z vključenim polpenzionom boste odšteli le 96,90 €, namesto 114 €!



Kaj ponudba vključuje?
2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) v standardni sobi z balkonom in pogledom na park,turistična pristojbina,brezplačno zunanje parkirišče,Možni termini koriščenja: 24.10. – 2.11.2014 (v času jesenskih počitnic)Ponudba velja za 1 odraslo osebo v dvoposteljni sobi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do zasedbe mest. Ponudba po ekskluzivni ceni je omejena.Opis ponudbe
Romantic & SPA Meliá Coral je hotel, primeren za tiste, ki potujejo brez otrok in želijo preživeti svoje počitnice v luksuznem in sproščenem okolju.
Glede na to, da hoteli po načelu Adults Only, nimajo potrebe po zavarovanju pogojev za potrebe otrok, je ambient in slog v restavracijah, barih in drugih hotelskih prostorih na splošno bolj prefinjen in bolj romantičen. Hotel ponuja izjemna gurmanska doživetja, postrežbo v sobi in spa storitve poleg masaže za pare ter mnoge aktivnosti, namenjene osebam, starejšim od 16 let. Melia Coral je rezidenca s petimi zvezdicami v Istri, nameščena ob sami obali Jadranskega morja. Poleg inovativnih storitev in vsebin, ki so namenjene gostom starejšim od 16 let, kot tudi personaliziranem odnosu, ki bo zadovoljil tudi najzahtevnejše goste, je Meliá Coral popolna destinacija za sproščujoče počitnice. Hotel ponuja številne vsebine za prosti čas, vključno z zunanjimi in notranjimi bazeni ter orientalskim wellness centrom.
INTERNET: brezplačni WI-FI dostop do interneta v skupnih prostorih in v sobah. SOBE: prijetno in udobno opremljene sobe z francoskim ležiščem vsebujejo SAT TV, telefon, mini bar, sef, klima/gretje, kopalnica s kadjo, sušilec za lase, balkon (sobe so prilagojene osebam z invalidnostjo).
AKTIVNOSTI: Športna ponudba v hotelu (vključena v ceno): fitnes studio, steza za jogging, zabaven športni program: gimnastika v vodi, pilates, joga, programi vadbe, spinning.
Športna ponudba v bližini (ob doplačilu): tenis igrišča s šolo tenisa (na prostem in pokrita), večnamenska igrišča centra “Sport Art” (nogomet, rokomet, odbojka, košarka, badminton), kegljišče, jahalni center, mini golf, namizni tenis, strelišče, najem koles in kotalk, nordijska hoja. mini bar, sef, televizija s satelitskimi programi, telefon, klimatska naprava, balkon, kopalnica s sušilcem za lase.
WELLNESS: Pridih Vzhoda na Zahodu, od tretmajev do ambienta. Meliá Coral – Fusion Spa, najnovejši wellness center nudi avtentične ayurvedske in tajske rituale z avtohtonimi terapevti, programe za detoksikacijo in personalizirane tretmaje z vrhunsko morsko kozmetiko za obraz in telo. Obnovite svoje telo z metodami valovne terapije in aktivnimi sestavinami iz morskih alg ali pa uživajte v edinem ogrevanem bazenu z morsko vodo v Umagu. V edinstveno ponudbo tega wellnessa so vključeni tudi paketi Joga Retreat, delavnice in tečaji, ki vam bodo razkrili različne zdravilske tehnike in tehnike osebnega razvoja. Fusion Spa je namenjen osebam, starejšim od 16 let.
Količina mest je omejena! Pritisnite gumb KUPI in si BREZPLAČNO (0,0€) rezervirajte svoje mesto. Celotno ekskluzivno ceno pa plačajte pri ponudniku Odpotuj.net. Opombe
Znesek po akcijski ceni plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (s klikom KUPI), vam ponudnik ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno!Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na rezervacije@odpotuj.net ali na 08 2001 411, 08 2001 412. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, elektronski naslov in kontaktni gsm.Možno je doplačilo za dodatni dan v višini 48,50 € ter doplačilo za sobe tipa premium (dve ločeni postelji in pogled na proti morju) v višini 10 € na dan.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Mesta so omejena, zato priporočamo čim prejšnjo prijavo! Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do zasedenosti mest.Možni termini koriščenja: od 24.10. do 2.11.2014 (v času jesenskih počitnic).Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Odpotuj.net Kontaktni podatki: 08 2001 411, 08 2001 412, rezervacije@odpotuj.net Lokacija ponudnika: Spletna prodaja Odpotuj.net


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.