Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thai Nan: Kraljeva masaža v PARU 90 min -44%

Thai Nan: Kraljeva masaža v PARU 90 min -44%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Peljite svojo drago/dragega na eksotično tajsko masažo v paru, kar 40% ugodneje! Center azijskih masaž Thai Nan je za vas pripravil šopek tajskih masaž, s trajanjem 90 minut, z namenom vzpostavljanja telesnega, duševnega in...



Kaj ponudba vključuje?
90 minut dolga masaža V PARU. Gre za kombinacijo tajskih masaž.Kombinacija tajskih masaž – šopek tajskih masaž v paru!Masaža se izvaja sočasno v paru.Čudovit azijski ambient.Le 37 € na osebo za 90 minutno masažo, namesto 62 €.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.11.2014*.Opis ponudbe
Center azijskih masaž Thai Nan Domžele je tisočletne stare tehnike, znanje in izkušnje združil v šopek masaž z namenom vzpostavljanja telesnega, duševnega in čustvenega ravnovesja v telesu. Osnovno delovanje teh masaž so razdelili na dve komponenti: - fizično, saj ugodno vpliva na kožo, mišice, živčevje, presnovo, krvni obtok in sklepe, ker izboljšuje prekrvavitev, telesu pa vrača prožnost in gibčnost ter - psihično, sprostitev uma in duha, kar krepi naš imunski sistem. Peljite svojo drago/dragega na eksotično tajsko masažo v paru in ji/mu polepšajte dan!
Ekipa Mestoidej o ponudniku: "Že ob prihodu v Hotel Ambient je bilo osebje prijazno. Pred masažo so me seznanili o poteku masaže in mi dali ključek od omarice, kamor sem varno shranila stvari. Prosila sem, da se maserka osredotoči le na masažo hrbta, saj sem imela od pretiranega sedenja bolečine v zgornjem delu križa. Že takoj po masaži je bilo počutje fantastično.”Plačajte le 13 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 90-minutna masaža v paru, vas bo stala le 74 €, namesto 124 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 13 €, preostalih 61 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Thai Nan Domžale: Zakup VIP prostora s savno in jacuzzijem za 2 do 4 oseb do 51% ugodneje!
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 064 112 899.Zaradi velike zasedenosti priporočamo rezervacije v večernih urah nekaj dni vnaprej.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Odpoved termina je potrebno sporočiti vsaj 24 ur prej, v nasprotnem primeru se potrdilo šteje kot porabljeno.Ponudba velja za 2 osebi.* Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.11.2014. Rezervacija termina je potrebna najkasneje do 15.11.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 61 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Thai Nan Domžale Kontaktni podatki: 064 112 899 Lokacija ponudnika: AMBIENT Hotel, Aškerčeva 6a, Domžale



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.