Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Eko ročka z germanijem in turmaliom (55%)

Eko ročka z germanijem in turmaliom (55%)

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Eko ročka za tuširanje z germanijem in turmaliom


Pri tuširanju odstranjuje klor iz vode.
Ko se tuširate ponavadi opazite močan vonj po kloru. Pa ste se kdaj vprašali, kakšen učinek ima klor na vas? Ali ste vedeli, da pri vroči prhi klor prodre skozi pore vaše kože, kot bi popili več litrov klorirane vode?

Ni potrebe za vašo nadaljno zaskrbljenost. Novi ionski Spa Filter v ročki za tuširanje deluje na klor, da le ta postane neškodljiv. Za poživitev mineralov v vodi za tuširanje, filter vsebuje Turmalin in Gemanium kroglice, ki ustvarjata zdravo vzdušje, napolnjeno z negativnimi ioni in zdravo infrardeče sevanje.
Germanij ionska Spa ročka za tuširanje deluje enostavno in romantično čisto ob doseganju bolj gladke kože ter las, ki postanejo bolj svilnati.

Eko ročka za prhanje z germanijem in turmaliom z ionskim Spa filtrom očisti vodo, uravnava pH vrednost vode, poveča aktivnost vode za odpravo utrujenosti, pospeši krvni obtok, da postane vaša koža žametno gladka in lasje svilnati.

Hkrati vas tuširanje z Germanij ionsko ročko fizično in psihično sprosti.

Imate suho, problematično kožo? Se vam nohti in lasje cepijo? Potem uporabite našo ročko za tuširanje z germanijem.

Po uporabi bo vaša koža bolj čvrsta in lepša, brez uporabe najrazličnejših krem.
Snovi, ki se nahajajo v tuš ročki, vas ščitijo pred nastankom gub in starostnih peg, omilijo pa tudi težave pri aknasti koži, luskavici, dermatitisu, glivičnih obolenjih in drugih boleznih kože.

Delovanje negativnih Spa ionov:
Turmalin keramične kroglice v ionski tuš ročki filtra sproščajo negativne ione, ki se štejejo za "element življenja". Z njim dosežemo pomirjujoč učinek, izboljšanje prezračevanja pljuč ter spodbujanje boljšega metabolizma. Prav tako v celoti aktivira in mehča vodo in deluje antibakterijsko.

Germanij keramične kroglice v ročaju ionske tuš ročke učinkovito odstranjujejo klor iz vode, ko se tuširate. Tako postane voda antibakterijska in na vašo kožo deluje vlažilno in preprečuje staranja kože.

Prednosti ionske tuš ročke:
  • Ustvarja prijeten občutek naravne lepote. Odpravlja utrujenost, pospeši krvni obtok, daje žametno in gladko kožo. Prav tako očisti vodo in preprečuje kislo / alkalno vodo.
  • Ročka za tuširanje je originalna, močna in trdna.
  • Zasnovana je ekološko za varčevanje z vodo. Vsebuje osem različnih nastavitev masaže in različne jakosti tuširanja. Ion-Wave SPA tuš filter glava ima drobne luknje posebne strukture, da bi dosegli varčevanje z vodo. Prihranili boste 30% - 35% vode.
  • Zamenljiva. Tuš ročko se lahko uporablja vedno znova ... samo zamenjate minerale, kadar je to potrebno.

Plačajte le 17,90 € namesto 39,51 € in pričnite svoj dan z eko ročko za tuširanje ter si privoščite popolno sprostitev.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.