Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Golte 4*: Idilični oddih v Zgornji Savinjski dolini, raju za aktivne počitnice -65%!

Hotel Golte 4*: Idilični oddih v Zgornji Savinjski dolini, raju za aktivne počitnice -65%!

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite čudovite 3 dni v mozaiku doživetij – Golteh, kjer je odlično poskrbljeno tako za aktivne kot tiste željne popolne sprostitve. 3 dni z vključenim SPA-jem, za 2 osebi, tokrat le 109 €, namesto 312 €! Izkoristite dan v...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev za 2 osebi,2x zajtrk za 2 osebi,1x dnevno vstop v wellness center za 2 osebi,neomejeno koriščenje fitnes centra,karto pohodne poti po Golteh,ogled Alpskega vrta na Golteh,dostop do wifi interneta,10 €/osebo bon za izbrano ponudbo masaž,10% Popust za obisk razstave cvetja v Mozirskem gaju,10% Popust za adrenalinsko rafting dogodivščino na Savinji,30% popust za kopanje v Termah Topolšica.Otrok do 6 leta, v postelji z 2 odraslima osebama BREZPLAČNO*.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.10.2014.Opis ponudbe
Hotel Golte se nahaja v čudovitem okolju Krajinskega parka Golte. Na 1410 metrih nadmorske višine se vam odpre pogled na Kamniško Savinjske Alpe ter Savinjsko dolino, ki predstavlja pravcat mozaik doživetij. Raziskujte gorski kras po Poti po Golteh ali se podajte na avanturo do ugaslega vulkana Smrekovca. V dolini obiščite največjo razstavo cvetja v Mozirskem gaju, podajte se na adrenalinsko rafting dogodivščino ali se odpravite v podzemlje Muzeja premogovništva Velenje. Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem gorskem wellness centru, kjer vas čakajo savne in sprostitevni bazen.
Namestitev v 4 zvezdičnem Hotelu Golte, ki velja za najsodobnejši gorski hotel v Sloveniji, priporočamo tistim, ki uživajo v stiku z naravo, želijo preživeti kvaliteten oddih in zadihati svež gorski zrak. Jutranje sonce vas bo napolnilo z novo energijo. Hotel ponuja 54 dvoposteljnih sob ter hotelskih apartmajev s pogledom na čudovito dolino ali gozd. Vse sobe imajo balkon, kopalnico (prha ali kad), s sušilnikom za lase, TV, telefon, dostop do brezžičnega interneta, sef in mini bar. Hotel nudi tudi sodoben wellness center, fitnes, 2 restavraciji, izposojevalnico koles in pohodnih palic, bar, plezalno steno, zip line in gorsko knjižnico.
Izkoristi dan je moto gorskega centra Golte. Sprehodi, kolesarjenje, raziskovanje, razvajanje, adrenalinski spusti, zabava, kulinarična doživetja so le nekatere od aktivnosti, ki jih boste lahko doživeli. Osebje hotela Golte je polno idej in predlogov za izlete, s katerimi boste popestrili vaše počitnice.
Plačajte le 16,30 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Idilični oddih v Zgornji Savinjski dolini, raju za aktivne počitnice, za 2 osebi, vas bo stalo le 109 €, namesto 312 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 16,30 €, preostalih 72,20 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 839 11 00 ali golte-recepcija@golte.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Radegunda 58, Mozirje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.10.2014.Termin koriščenja je od 20.8. do 30.10.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 72,20€ plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.*OTROŠKI POPUSTI: Otrok do 6 leta, v postelji z 2 odraslima osebama BREZPLAČNO. Otrok od 6 do 12 leta, v sobi z 2 odraslima na osnovnem ležišču ima 30% popust oz. če spi na dodatnem ležišču ima 50% popust. Otrok od 12 do 14 leta, v sobi z 2 odraslima, na osnovnem ležišču ima 10% popust oz če spi na dodatnem ležišču ima 30 % popust.DOPLAČILA: Pogled na stran smučišča in dolino – 8 €/noč. Turistična taksa 1 € osebo, 0,5 € za otroka. Doplačilo (po želji) za 1x polpenzion za dve osebi 32 € oz 2x polpenzion za dve osebi 49 €.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Golte 4* Kontaktni podatki: 03 839 11 00 ali golte-recepcija@golte.si Lokacija ponudnika: Radegunda 58, Mozirje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA