Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Villa Residence Lantoni 5*: Oddih v objemu razkošja ekskluzivne vile s petimi zvezdicami -62%

Villa Residence Lantoni 5*: Oddih v objemu razkošja ekskluzivne vile s petimi zvezdicami -62%

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite sproščujoč in miren dopust v Dubrovniku v popolnem razkošju Ville Residencce Lantoni 5*! 3 dni z vključenim zajtrkom in neomejenim SPA-jem, za 2 osebi, za le 141 €, namesto 375 €!



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v Villi Residencce Lantoni 5* za 2 osebi,2x zajtrk za 2 osebi,neomejena uporaba Spa centra v Villi Lantoni,brezplačen internet,brezplačno parkirišče.Pomožna ležišča in otroške posteljice so na voljo na zahtevo in jih morajo odobriti v hotelu.Prijava od 14. do 18. ure, odjava od 8. do 11. ure.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.12. in od 20.1. do 30.4.2015.Opis ponudbe
Ekskluzivna luksuzna vila s petimi zvezdicami stoji nad zalivom Mlini, le 10 min od čudovitega Dubrovnika. Posest se razprostira v 3 nadstropjih in nudi čudovite razglede na lesketajoče se Jadransko morje, zaliv Mlini ter bližnje otoke. Vila elegantno združuje tradicionalno in moderno udobje ter nudi intimen in sproščujoč dopust tudi najzahtevnejšim gostom. Velika pergola z letno kuhinjo, kaminom in jedilnico je obdana z čudovitim mediteranskim vrtom polnim cvetja in je idealno mesto za uživanje v obrokih, obenem pa nudi dij jemajoči razgled na odprto morje.
V prvo nadstropje obsega veliko svetlo dnevno sobo s steklenimi stenami in izhodom na teraso in balkon, delovno sobo, kuhinjo in jedilnico, kopalnico s tušem, ločeno toaleto in junior apartma. V drugem nadstropju pa najdete tri spalnice, vsaka s svojo kopalnico, satelitsko televizijo, klimatsko napravo, telefon, internet in sef. V istem nadstropju pa sta še garderoba in dnevna soba z minibarom ter izhodom na balkon.
Vila ima tudi veliko garažo, parkirišče in video nadzor za popolno varnost.
Plačajte le 25 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Nepozaben oddih za 2 osebi v čudovitem Dubrovniku, za 2 osebi, vas bo stalo le 141 €, namesto 375 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 25 €, preostalih 116 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na +385 91 529 4741 ali dubravka.tolja@residence-lantoni.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Pod Križem 27, 20207 Mlini, Hrvaška.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.12. in od 20.1. do 30.4.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 116 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Turistična taksa znaša 7 KN/dan/osebo.Popusti: otroci do 3. leta na obstoječem ležišču bivajo brezplačno, otroci do 2. leta bivajo brezplačno v otroški posteljici, doplačilo za otroke, starejše od 7 let, znaša 250 HRK (34 €). V sobi je prostora za 1 otroško posteljico. Pomožna ležišča in otroške posteljice so na voljo na zahtevo in jih morajo odobriti v hotelu.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Villa Residence Lantoni 5* Kontaktni podatki: +385 91 529 4741 ali dubravka.tolja@residence-lantoni.com Lokacija ponudnika: Pod Križem 27, 20207 Mlini, Hrvaška


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.