Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ženska modna ROČNA URA

Ženska modna ROČNA URA

75%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Izjemno udobna, modna in praktična ročna ura, katere posebnost so svetlikajoči Swarovski Elements kristali znotraj in ji dajo pridih ženstvenosti, je odlična investicija v nov modni kos, ki je obenem tudi zelo funkcionalen.Zapeljiva ženska ura bo s svojim estetsko dovršenim dizajnom osvežila stil prav vsake dame. Je primerna za vse, ki jim čas prehitro beži in za vse, ki radi zamujajo. Lahko je tudi odlično darilo, ki ga boste podarili vaši izvoljenki!
Pokrov ure je iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja dolgo obstojnost. Uporabljen je SL68 ali japonski Quartz mehanizem ure, kateri zagotavlja natančnost prikaza časa. Ura je vlagoodporna, tako da je primerna tudi za poletne dogodivščine. Pašček je iz umetnega usnja, kar omogoča popoln oprijem in edinstveno udobje ob nošnji ure. Dolžina ure je 225 mm, širina paščka pa 17 mm, diameter ohišja je cca. 37mm, sama ure pa znaša 50g. V sami uri so pritrjeni edinstveni Swarovski Elements kristalčki, ki uri dodajo glamuroznost, ženstvenost in čarobnost.
Ura je na voljo v različnih barvah, in sicer lahko izbirate med belo, črno, rdečo, roza ali vijola barvo. Izberite vam ali njej najljubšo barvo in naj vašo ali njeno roko od sedaj naprej krasi edinstvena modna ura, ki bo očarala.
Priporoča se, da ročno uro snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Uro dobite v lični darilni embalaži. Prejmete pa tudi enoletno garancijo na kupljen izdelek, vendar stanje vstavljene baterije ni predmet garancije.
Več o izdelku si lahko preberete tukaj.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.