Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NOVO v Sloveniji!!! LED IGLIČNI VALJČEK (540 mikro iglic), kateri deluje na principu terapije microneedling ter svetlobne terapije za odstranitev BRAZGOTIN, GUB, STRIJ in CELULITA, ter za bolj napeto in čvrsto kožo

NOVO v Sloveniji!!! LED IGLIČNI VALJČEK (540 mikro iglic), kateri deluje na principu terapije microneedling ter svetlobne terapije za odstranitev BRAZGOTIN, GUB, STRIJ in CELULITA, ter za bolj napeto in čvrsto kožo

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Pripomoček za nego kože, ki deluje na principu terapije microneedling – ustvarjanje na tisoče mikroskopskih vdolbin na zgornji plasti kože, kar spodbuja izločanje kolagena ter svetlobne terapije. Slednji zaceli mikroskopske vdolbine, poveča prožnost in tako odpravi oz. prekrije nepravilnosti na koži.
Znebite se gubic, brazgotin, strij, aken, mozoljčkov in vašo utrujeno kožo popolnoma obnovite z LED igličnim valjčkom, ki ima nekajkrat večji učinek od krem in v zelo kratkem času ustvari več kot 200.000 mikro vbodov v kožo! To hkrati pomeni tudi 200.000 mikro kanalov v kožo. Na ta način se odpre prosto pot aktivnim sestavinam, ki jih vsebujejo različne vlažilne kreme, serumi, anticelulitne kreme, kreme proti gubam ...
Derma roller Light je standardni pripomoček v vseh lepotnih salonih, v zadnjem obdobju pa je postal tudi eden najbolj priljubljenih in učinkovitih izdelkov za domačo uporabo.Učinki:
Glajenje gubicHitrejša regeneracija kožeOdprava videza "pomarančne" kože zaradi celulitaRazne kozmetične učinkovine lažje prodrejo v kožo po končani terapiji, saj Derma roller v zgornji plasti kože naredi veliko mikrokanalovManj mozoljev in akenManj vidne strije in brazgotineZ izboljšanjem prekrvavitve lasišča pospešuje rast lasPrvi rezultati so vidni že po 2-3 tednihDelovanje:
Roller s številnimi mikroiglicami (540) na zgornji plasti kože naredi mikrokanale, na kar telo odgovori s celjenjem oziroma izločanjem dodatnega kolagena in elastina. Kolagen se kopiči v koži in jo napenja, posledica je gladka ter napeta koža brez gub. Roller hkrati odpre pot aktivnim sestavinam, ki se nahajajo v vlažilnih kremah, anticelulitnih gelih ter v kremah proti gubicam. Glajenje gubic pa ni edina “naloga” kolagena pri terapiji Microneedling, saj se ta nakopiči v novi plasti, ki popravi prejšnjo nepravilnost na koži tako, da jo prekrije. Z Derma rollerjem Light, lahko hkrati izvajamo tudi svetlobno terapijo.
Svetlobna terapija:
Je način pozitivnega učinkovanja na kožo z modro svetlobo (valovna dolžina 405 nm), ki odpravlja vnetja aken, deluje protibakterijsko, pospeši regeneracijo kože ter zavira njeno staranje. Posledica svetlobne terapije je mehka, nežna in gladka koža.
Tehnične specifikacije:
Dimenzije: 17 cm x 5 cm x 4 cmTeža: 80 gGarancijska doba: 12 mesecev

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.