Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

8 dnevne počitnice za do 6 oseb v mobilnih hiškah v Termah Čatež

8 dnevne počitnice za do 6 oseb v mobilnih hiškah v Termah Čatež

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>ODDIH NA NAJBOLJ PRIVLAČNI TURISTIČNI DESTINACIJI V SLOVENIJI - TERME ČATEŽ!
Idealni oddih za vse tiste, ki iščete sproščen dopust poln zabave in uživanje v trmalnem parku terme Čatež.
Ponudba zajema - veljavnost kuponov OD 30. AVGUSTA DO 27. SEPTEMBRA 2014:
- 7x nočitev za do 6 oseb v mobilni hiški (v ceno je vključena poraba vode, elektrike, plina in končnega čiščenja (kuhinja mora biti pospravljena). 
- VODNE UGODNOSTI: 3 ure na dan v notranjih spa bazenih ali 2 celotna dneva v zunanjih termalnih bazenih.
. Otroci do 3. leta bivajo BREZPLAČNO
Mobilne hiške imajo 6 ležišč se pravi za 5 odraslih ter 1 otroka. Mobilna hiška vsebuje dnevni prostor s kuhinjo in raztegljivim kavčem, spalnico z zakonsko posteljo ter sobo z dvema ležiščema in kopalnico.
Kamp Terme Čatež leži 3 km zahodno od Brežic, tik ob reki Savi. Moderen in sodobno opremljen kamp je idealen za družine in tiste, ki si želijo aktivnih počitnic v naravi. Prijetna klima omogoča prijetno in udobno bivanje v kampu skozi celo leto. Za najmanjše so v kampu urejena otroška igrala, medtem ko lahko starši brezskrbno uživate ob počitku v naravi ali se sprostite na peščenem igrišču za odbojko na mivki. V kampu je tudi jezero ob katerem se nahaja Gusarski zaliv in indijanski tabor. Pestra izbira športnih vsebin in animacijski program so zagotavljata, da ne bo dolgčas.V neposredni bližini kampa se nahaja zimska in letna Termalna Riviera s številnimi notranjimi in zunanjimi bazeni, vodnimi tobogani, spa & wellness centrom in savno parkom.
Po ocenjevanju svetovno znanega avtomobilskega združenja ADAC (Allgemaigner Deutscher Automobil-Club) je bil v letih 2010, 2011 in 2012 Kamp Terme Čatež ocenjen kot najboljši kamp v Sloveniji. Kamp Terme Čatež je bil v letih 2011 in 2012 izbran za najboljši slovenski kamp v kategoriji velikih kampih v Sloveniji. Eden vodilnih vodičev za kampe v Evropi (Alan Rogers) je med 2.000 ocenjenimi kampi v Evropi v letih 2010 in 2011 uvrstil Kamp Terme Čatež med najboljše kampe v Europi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA