Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Morski oddih za 2 ali 4 osebe v Apartmajih Maja v Vodicah

Morski oddih za 2 ali 4 osebe v Apartmajih Maja v Vodicah

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Šumenje valov, školjke in sonček! POJDIMO NA MORJE!
Počitniške dni izkoristite za tridnevni oddih na morju v prečudoviti Dalmaciji!
Spakirajte le nekaj lahkih oblačil in ne čakajte poletje, poletje čaka na vas - na morju! 
V Vodicah, nedaleč stran od Šibenika in nacinalnega parka Krka, boste našli ravno to, kar ćakate že celo zimo - zaslužen pomladni oddih! Pripravili smo vam MEGA ugodno ponudbo, ki lo lahko izkoristite v dvoje ali pa odpeljite kar celo družino in preživite prečudovit vikend v Dalmaciji na morju.
Ponudba 1 zajema (40€): 2 x nočitev za DVE osebi v Apartmajih "Maja" v Vodicah (Dalmacija)
Ponudba 2 zajema (80€):  2 x nočitev za ŠTIRI osebe v Apartmajih "Maja" v Vodicah (Dalmacija)
Prepričala vas bo bližina morja, prijetna okolica, možnost raznih izletov z ladjico (Kornati), prelepi vrhunsko opremljeni apartmaji, ki so opremljeni z vsem kar potrebujete za popoln oddih.
Apartmaji vključujejo kuhinjo, sobo, dnevni prostor, kopalnico in balkon. V vsakem apartmaju je klima, brezplačni dostop do interneta, satelitska televizija, predvsem pa imate zagotovljen parkirni prostor in možnost koriščenja žara.
VODICE
Vodice so mesto in pristanišče ob magistralni cesti Reka - Split, ležijo ob plitvem zalivu Vrulja, 13 km severozahodno od Šibenika, ki spada pod Šibensko-kninsko županijo. Danes so Vodice zelo obiskano turistično središče, z lepimi plažami, obdanimi z borovimi gozdovi in s slikovito okolico. Področje Vodic je zelo bogato tudi z izviri vode. Prepričala vas bo bližina morja, prijetna okolica in možnost raznih izletov z ladjico (Kornati).
Pozabili boste na vsakdanji stres in v miru in tišini boste lahko uživali vaše zaslužene počitnice. Seveda pa vam Vodice poleg tega nudijo tudi dovolj zabave, vrhunsko kulinarično ponudbo in morske aktivnosti.
Ne čakajte, pošičite poletje že danes - na morju! 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.