Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

50 % popust na enomesečni tečaj (4 obiski) Zumba KIDS v Plesnem studiu Azra & team.

50 % popust na enomesečni tečaj (4 obiski) Zumba KIDS v Plesnem studiu Azra & team.

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Zumba je obnorela svet in tega se zavedate tudi vi in vaš otrok. Vpišite ga na Zumba Kids (Zumba za otroke) plesni fitnes program, ki je oblikovan posebej za otroke. Združuje ples, glasbo in vaje v zabaven in zdrav program za otroke, ob katerem bodo vaši otroci zagotovo uživali.
Zanimive koreografije skozi plesno igro bodo vašemu otroku pomagale razviti motoriko, občutek za ritem, disciplino in spoštovanje. Plesna vadba čudovito vpliva na vaše otroke, saj izboljšuje koordinacijo in pospešuje metabolizem, hkrati pa povečuje njihovo koncentracijo in samozavest.
Vadba ob glasbeni spremljavi zajema ples in vaje, s pomočjo katerih otroci skozi igro osvojijo zdrav način gibanja, se sprostijo in ob tem neizmerno uživajo. Zanimive koreografije, prilagojene njihovim sposobnostim dojemanja in fizičnim spretnostnim, jim omogočajo svobodno izražanje domišljije in ustvarjalnosti. Navdušeni plesalci osvojijo osnove ritma, razvijejo gibalne spretnosti, izboljša se jim občutek za ravnotežje in poveča sposobnost koncentracije.Spretnosti, ki jih otroci osvojijo v družbi vrstnikov, pozitivno vplivajo na njihovo samopodobo in samozavest in so dobra popotnica za srečno in zadovoljno otroštvo. Skozi zanimive (plesne) vaje se razvija otrokova gibčnost, percepcija prostora in dojemanje lastnega telesa - najboljša popotnica, da bo otrok šel skozi življenje suvereno in samozavestno. Otroci hitro napredujejo, kar močno poveča njihovo veselje do vadbe.Kupon za Zumba KIDS vadbo je namenjen otrokom od 7 do 12 let v terminu v četrtek od 16:40 do 17:25.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.