Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA, Opatija, Hrvaška - 258 EUR - 2x nočitev v standard dvoposteljnisobi za 2 osebi, 2x bogatsamopostrežni zajtrk za 2 osebi

GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA, Opatija, Hrvaška - 258 EUR - 2x nočitev v standard dvoposteljnisobi za 2 osebi, 2x bogatsamopostrežni zajtrk za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel 4 opatijska cvijeta sestavljajo štiri luksuzne vile, poimenovane po najbolj znanih opatijskih cvetovih: Camellia, Wisteria, Melia in Magnolia. Nahajajo se poleg obalnega sprehajališča Lungo mare, opatijskega pristanišča in parka Angioline.

Hotelska restavracija Camellia svojim gostom ponuja narodne hrvaške jedi,pripravljene iz domačih in svežih sestavin; hotel je hkrati edini na Hrvaškem, kiima poseben standard 'hrvaške avtohtone kuhinje', ki zagotavlja, da strežejoizključno avtohtone jedi.

Domače kolače in sladice lahko okušate v najstarejši opatijski kavarni,kavarni Continental. Tukaj lahko poskusite tudi ročno izdelane čokoladnepraline Milenij Choco v več kot 30 okusih, ki so lahko enkratno darilo innajslajši spominek iz Opatije. V sklopu hotela se nahaja tudi velik kongresnicenter Tamaris s kar 7 večnamenskimi dvoranami z moderno kongresno opremo.

Za wellness oazo Grand hotel 4 opatijska cvijeta drži trditev, daustvarja odlično protiutež hitremu in stresnemu načinu življenja. Številnitretmaji slonijo na vrhunskih kozmetičnih linijah, wellness storitve pa sodopolnjene z raznoraznimi wellness paketi. Wellness center se nahaja na kar 2etažah in leži na enkratni poziciji ob sami opatijski pešpoti Lungo mare.Wellness prostori vključujejo zunanji in notranji bazen z podvodnimi masažami,terapevtski bazen v podvodnimi masažami, masažne bazene, finsko savno skromoterapijo, finsko savno s kristalno terapijo, turško kopel s kneippterapijo, hammam, ledeno fonatno, telovadnico in solarij.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.