Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KASBAH IGOUDAR HOTEL & SPA, Marakeš, Maroko - 239 EUR - 3x nočitev v superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

KASBAH IGOUDAR HOTEL & SPA, Marakeš, Maroko - 239 EUR - 3x nočitev v superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kasbah Igoudar Boutique Hotel & Spa je majhen košček raja,  ki leži v objemu sence gorovja Atlas. Posestvo je idealna izbira za vse, ki želijo uiti hitremu tempu vsakdanjega življenja.  S svojo mirno okolico blizu vrhov Atlasa in nasadom oljk in sadnih dreves je prava mala oaza miru in sprostitve. To idilično mesto vam bo odkrilo številne skrivnosti Maroka in ponudilo številne možnosti za pohajkovanja ali romantične piknike v naravi.

Kasbah Igoudar Boutique Hotel & Spa se nahaja le 30 minut od Marakeša. Hotel ponuja organizacijo vodenih ogledov mesta, kjer si boste lahko ogledali zgodovinske znamenitosti ali raziskali živahne tržnice Rdečega mesta, ki se šibijo pod težo raznovrstnih dobrot.

Kasbah Restaurant je odlična restavracija, ki streže najboljšo maroško kuhinjo. Odkrijte nove svetove in razširite obzorja: imeli boste možnost okusiti tipične jedi kot so tagine, kuskus, tanija, pastille in maroške pekovske izdelke.

Glavna restavracija ponuja okusne zajtrke, kosila in večerje, ki vam jih lahko postrežejo tudi na terasi ali ob bazenu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.