Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2 x 60 kapsul ŽELEZA in vitamina C (Sensilab SensiFer Plus) - odpravite SLABOKRVNOST, UTRUJENOST, RAZDRAŽLJIVOST, GLAVOBOLE, OMOTICE, KRHKE LASE ali NOHTE, ter RAZPOKANE USTNICE in pridobite KONCENTRACIJ

2 x 60 kapsul ŽELEZA in vitamina C (Sensilab SensiFer Plus) - odpravite SLABOKRVNOST, UTRUJENOST, RAZDRAŽLJIVOST, GLAVOBOLE, OMOTICE, KRHKE LASE ali NOHTE, ter RAZPOKANE USTNICE in pridobite KONCENTRACIJ

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>SensiFer Plus kapsule predstavljajo popolno kombinacijo železa in vitamina C - učinkovit boj proti slabokrvnosti in pomanjkanju železa. Brez slabega okusa!
ŽELEZO je nujno potrebna hranilna snov za naše telo, ki prispeva k normalni tvorbi rdečih krvnih celic in hemoglobina, je sestavina številnih encimov in hormonov. Najpogostejša posledica pomanjkanja železa v telesu je slabokrvnost, katere simptomi so bledica, slabost in utrujenost.
Kapsule Sensifer Plus predstavljajo inovacijo na področju prehranskih dodatkov, ki zvišujejo raven železa v krvi, ki ob prenizki vrednosti predstavlja slabokrvnost. Z eno kapsulo na dan učinkovito odpravlja to najbolj pogosto prehranko motnjo.
Komu je izdelek namenjen?
Izdelek je namenjen vsem, ki jim primanjkuje železa. Gre za najbolj pogosto prehransko motnjo na svetu, saj so pomanjkanje železa odkrili kar pri 30 % ljudi na splošno.
Pogosto so anemični tudi:
- nosečnice
- otroci (tudi predšolski) in najstniki
- vegetarijanci in vegani
- aktivni športniki
- starostniki
- številni bolniki
Kako izdelek deluje?
Zvišuje raven železa v krvi in tako odpravlja anemičnost. Izdelek zato odpravlja znake slabokrvnosti, ki so:
- glavobol
- vrtoglavica
- šum v ušesih
- izguba apetita
- slabost
- povišan srčni utrip
- bledica kože in sluznic
Več o slabokrvnosti...
Slabokrvnost ali anemija je pozna posledica pomanjkanja železa, ki se pokaže šele takrat, ko telo izčrpa zaloge. Železo predstavlja ključno sestavino hemoglobina v rdečih krvničkah, katerih poglavitna naloga je prenašanje kisika do celic. Pomanjkanje železa poenostavljeno pomeni, da je preskrba naših celic s kisikom slabša,kar se odraža kot utrujenost in vsesplošno slabše počutje.
Sensilab svetuje...
Poleg nekaterih prehranskih dodatkov lahko nivo železa skušamo dvigniti tudi z določeno prehrano. Z železom so bogata predvsem proteinska živila, najbolj goveje meso,so pa vir železa tudi ribe, morski sadeži in perutnina.
Veliko železa vsebuje tudi špinača, radič, beluši, buče, regrat ter stročnice in pa suho sadje, kot so rozine, suhe slive in suhe slive ter sveže sadje, kot so banane, ribez, borovnice in češnje.
Poleg živil, ki vsebujejo veliko železa velja, da zaužijete tudi večje količine vitamina C, ki ga najdete predvsem v citrusih, zelju, brokoliju in kiviju.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.