Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartma Lavanda 4*: Nepozaben oddih za 4 osebe v čudoviti Malinski, na Krku -33%!

Apartma Lavanda 4*: Nepozaben oddih za 4 osebe v čudoviti Malinski, na Krku -33%!

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Uživajte v krogu družine ali prijateljev v čudoviti Malinski, ki se lahko pohvali s privlačnimi plažami, čistim morjem in vrsto naravnih lepot, za 4 osebe, le 220 €, namesto 335 €! Le 55 € na osebo za 5 dnevni oddih!


       
Kaj ponudba vključuje?
5x nočitev v apartmaju 4* za 4 osebe,pijača dobrodošlice,slakdarije za otroke,brezplačno parkirišče,uporaba žara na terasi,oddaljenost od plaže: 650m,oddaljenost od avtobusne postaje, centra, trgovine in zdravnika: 500mCheck in: od 14h, check out: do 10hPonudba velja za 4 osebe.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 1.9 do 15.11.2014.Opis ponudbe
Apartma najdemo v čudovitem mestecu Malinska, ki se nahaja v gozdnatem zalivu na zahodni obali otoka Krka. Odlikujejo jo vrsta naravnih lepot, prijetno in blago podnebje, bujno mediteransko rastje, čisto morje in številne privlačne plaže, kjer lahko cel dan uživate na soncu in morju.
Apartma Lavanda se nahaja v pritličju stavbe in sestoji iz spalnice z zakonsko posteljo, dnevne sobe z raztegljivo sedežno za 2 ter kopalnico s tušem ni pralnim strojem. V velikem udobnem in odprtem prostoru se povezujejo kuhinja s polno opremo, jedilnica in dnevna soba. V apartmaju pa sta tudi 2 televiziji.
Najboljši del apartmaja pa je njegova velika terasa (35m2) na kateri boste našli žar, udobne sedeže in ležalnike, kjer lahko uživate v popoldanskem spancu ali pa si z družbo privoščite okusne žar dobrote. V apartmaju je tudi majhno loggio z mizico in 2 stoloma, kjer lahko ob jutranji kavici uživate ob pogledu na morje.
Parkirišče se nahaja pred stavbo – odlično za tiste, ki imate veliko prtljage.
Plačajte le 20 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni.Nepozaben oddih za 4 osebe v čudoviti Malinski, na Krku, za 4 osebe, vas bo stalo le 220 €, namesto 335 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 20 €, preostalih 200 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 00385 99 2151 660 ali aleksandra.lescan@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Pavus IV br. 8, Malinska, Otok Krk, Hrvaška.Ponudba velja za 4 osebe.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 1.9 do 15.11.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 200 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Turistična taksa je vkjlučena v ceno.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Apartma Lavanda 4* Kontaktni podatki: 00385 99 2151 660 ali aleksandra.lescan@gmail.com. Lokacija ponudnika: Pavus IV br. 8, Malinska, Otok Krk, Hrvaška
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.