Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 33 % popusta na trajno ličenje ustnic ter poudarite naravne obrise ustnic, za svež in mladosten izgled brez vsakodnevnega ličenja; Salon lepote LPG

LJUBLJANA: 33 % popusta na trajno ličenje ustnic ter poudarite naravne obrise ustnic, za svež in mladosten izgled brez vsakodnevnega ličenja; Salon lepote LPG

33%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Trajno ličenje ustnic
Salon lepote LPG

Pigmentiranje ustnic je tretma, ki na obraz prinese največjo spremembo. Pigmentiramo jih, kadar so tanke, blede, slabo vidne ali se sploh ne vidijo konture ustnic, kadar so ustnice izkrivljene ali imajo navpične gube, preko katerih šminka kar "steče".

Permanentni make-up ustnic

Poudarjanje naravnih obrisov ustnic, povečanje tankih ustnic, korekcija manjših asimetrij ali korekcija po poškodbi ali razcepu ustnice. Z obarvanjem ustnic lahko dosežemo idealno barvo ustnic ali preprečimo nastanek določenih motenj v obarvanosti med novo in naravno barvo ustnic.

Popravki zbledelih ustnic
Ko postajamo starejši, začne pri vseh ustnicah naravni pigment bledeti, zaradi česar postne vaš obraz brezbarven. Z tehniko permanentnega make upa lahko spremenimo obliko in odtenek vaših ustnic. Le kdo ima rad tanke in blede ustnice? Ustnice obrobimo ob zunanjem robu njihove naravne linije, zato so videti bolj polne in obarvamo, da so vedeti sveže in mladostne.

Tanke ustnice sprememnimo v polne
Kadar ustnice niso dovolj definirane, jih lahko spremenimo v bolj polne in čutne, ne da bi vanje vbrizgavali polnila. Nežno definirana obroba, ki se preliva in izginja na pol poti v področju ustnic ponuja čudovit in po videzu popolnoma naraven izgled ali v celoti definirana obroba, ki se nanaša diskretno in malce izven roba ustnic, kadar želimo dobiti vtis večje polnosti, nanese pa se tudi malce barve na osrednji del ustnic za naraven videz. S temi tretmaji ne poudarimo le barve ustnic, temveč korigiramo obstoječe oblike ali asimetrije (nepravilnosti).

Plačajte le 167,50 € namesto 250,00 € za trajno ličenje ustnic in poudarite naravne obrise ustnic, za svež in mladosten izgled.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.