Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA - MORAVSKE TOPLICE: 53% popusta na 2 x nočitev v apartmaju za 3 osebi v Panonski vasi + 10% popust na kopalne karte za Terme 3000 + 10% popust na igro golfa na igrišču Livada Moravske Toplice; Panonska vas

SLOVENIJA - MORAVSKE TOPLICE: 53% popusta na 2 x nočitev v apartmaju za 3 osebi v Panonski vasi + 10% popust na kopalne karte za Terme 3000 + 10% popust na igro golfa na igrišču Livada Moravske Toplice; Panonska vas

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Panonska Vas

Tešanovci, Moravske Toplice


Panonska vas je novo naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov od golf igrišča Livada (Terme 3000).

Naselje sestavlja sedem, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline.

Notranjost krasi ročno izdelano masivno pohištvo, toplina krtačenega lesa in posebna dekorativna nota pa učinkovito sledita duhu avtentičnega Prekmurja. K prijetnemu ambientu prispeva okolju prijazno ogrevanje.

Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, mir obrobja pa dobesedno preplavi slehernega obiskovalca.

Kulinarična doživetja, razvajanja v termalnih vodah sosednjih term, domačnost Prekmurja, srčnost in gostoljubnost na vsakem koraku, pustijo nepozaben pečat, ki se vtisne v zavest in še dolgo greje srce, ter ohranja spomin na nepozabno prekmursko pravljico.

Apartmaji
V Panonski vasi je na voljo več apartmajev različnih velikosti, za bivane od 2 do 6 oseb, prav vsi pa so klimatizirani in ogrevani, opremljeni z masivnim pohištvom, LCD TV, brezžično internetno povezano.

Studio apartma za 3 osebe s teraso je odlična rešitev za manjše družine z majhnimi otroci. Gostu so na dobrih 30 m2 na voljo dnevni prostor z zakonsko posteljo in enojnim ležiščem, možno je tudi dodatno raztegljivo ležišče. V prostoru sta še kuhinja z jedilno mizo in kopalnica, posebno draž pa predstavlja skoraj 20 m2 velika terasa, primerna tako za oddih, z malce domišljije pa tudi za igro. Osnovni podatki:Površina: 34 m2Število oseb: 3-4 osebeProstori: dnevni prostor z zakonsko posteljo in enojnim ležiščem, ter možnostjo dodatnega raztegljivega ležišča mini kuhinja (mikrovalovna pečica, hladilnik in jedilna miza) kopalnica (prha/wc) terasa 18 m2

Plačajte le 98,00 € namesto 209,00 €  za 2x nočitev v prelepem apartmaju v Panonski vasi in si privoščite oddih v prekmurski pokrajini z družino.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.