Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LJUBLJANA: 33 % popusta na senčenje obrvi s parmanentnim MAKE-UP-om za pravilno oblikovane obrvi, ki uokvirjajo oči, vas pomladijo in napravijo veliko lepše brez vsakodnevnega ličenja; Salon lepote LPG

LJUBLJANA: 33 % popusta na senčenje obrvi s parmanentnim MAKE-UP-om za pravilno oblikovane obrvi, ki uokvirjajo oči, vas pomladijo in napravijo veliko lepše brez vsakodnevnega ličenja; Salon lepote LPG

33%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Trajno ličenje obrvi

Salon lepote LPG

S tehniko permanentnega make upa narišemo mankajoče dlačice, ki so posledica preveč agresivnega puljenja, pomanjkljive poraščenosti (alopecija), karcinoma ali terapije z obsevanjem, opeklin in brazgotin. Skupaj izberemo barvo, obliko in intenziteto novih obrvi. Ko se dogovorimo glede želenega videza obrvi, začnemo s pigmentiranjem.

Zakaj so pomembne obrvi?

Poteze obrvi so za lepoto izjemno pomembne – zato poskrbite, da boste iz njih napravile kar največ. Pravilno oblikovane obrvi uokvirjajo oči, vas pomladijo in napravijo veliko lepše, zato lahko z eno samo spremembo veliko pripomorete k lepšemu videzu. Prav gotovo pa takega videza ne dosežemo zlahka – mnoge ženske vsak dan uporabljajo svinčnik, s katerim skušajo ustvariti naraven videz obrvi ali dopolniti dele, kjer obrvi manjkajo. Težave pa nastopijo takrat, ko greste plavat ali na vroč poletni dan.

Popravki preveč populjenih obrvi
Nekatere ženske so si kot najstnice preveč pulile obrvi in ustvarjale zelo tanke črte, ki so bile takrat moderne danes pa niso več ali pa jim to ne pristiji. Ne želimo ustvarjati strogo definiranih obrvi, ki so videti trde in umetne, temveč dodajamo nežne linije, ki so videti naravno in poudarjajo vaše naravno lepoto.Gre za odebelitev ali popolno nadomestitev manjkajočih delov obrvi, saj se nariše vsaka dlačica posebej in tako ustvari nova obrv. Barve so v prvih dneh nekoliko bolj intenzivne, končni videz pa je viden po sedmih dneh.

Plačajte le 201,00 € namesto 300,00 € za senčenje obrvi s parmanentnim MAKE-UP-om za pravilno oblikovane obrvi, ki uokvirjajo oči, vas pomladijo in napravijo veliko lepše.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.