Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 33 % popusta na trajno ličenje oči (zgornja in spodnja veka) ter se vsak dan zbuditite z glamuroznimi in čudovito definiranimi očmi brez vsakodnevnega ličenja; Salon lepote LPG

LJUBLJANA: 33 % popusta na trajno ličenje oči (zgornja in spodnja veka) ter se vsak dan zbuditite z glamuroznimi in čudovito definiranimi očmi brez vsakodnevnega ličenja; Salon lepote LPG

33%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Trajno ličenje oči

Salon lepote LPG

Ali se želite zbuditi z glamuroznimi in čudovito definiranimi očmi? Oči so osnovni znaki izraza in povezanosti med ljudmi ter so del govorice telesa, na katero smo najbolj pozorni.

Ste naveličane vsakodnevnega ličenja oči?

S staranjem postanejo oči puste in brez življenja, saj barva roženice postane manj izrazita. Tudi trepalnice se redčijo in oči izgubljajo svojo definirano obliko. Nanašanje črtala za oči je zapleteno in zamudno, in celo najbolj umetniški ljudje ga nanašajo, spet odstranjujejo in ponovno nanašajo, da se znebijo ravnih črt in razmazanih delov.

Bi imele zapeljiveše oči - in to brez zamudnega vsakodnevnega ličenja?

Permanentni make up vam bo omogočili, da se zbujate in nadaljujete preko celotnega dne z bolj svetlimi, mlajšimi in bolj zapeljivimi očmi – in nihče ne bo mogel ugotoviti, od kod in zakaj ste take, ne da bi sploh stopile pred ogledalo!

Permanentni make up oči in trepalnic

Permanentni make up vam omogoča veliko različnih videzov, ki so primerni za vsakdanji izgled – od učinka "dolgih trepalnic" do globljega in bolj izrazitega videza, ki vam bo zagotovil izjemno naraven videz. Na očeh občrtamo očesno veko in okrepimo trepalnice, kadar so tanke, redke in (ali) svetle, kadar dlačic ni (alopecija) ali kadar želite oči poudariti.

Plačajte le 134,00 € namesto 200,00 € za trajno ličenj oči (zgornja in spodnja veka) in se vsak dan zbuditite z glamuroznimi in čudovito definiranimi očmi!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.