Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2x nočitev z zajtrkom za dve osebi v Penzionu Lipa v Bohinju - koriščenje septembra

2x nočitev z zajtrkom za dve osebi v Penzionu Lipa v Bohinju - koriščenje septembra

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privoščite si 51% popust na obisk vedno atraktivnega Bohinja.


Penzion Lipa v Bohinju

Sredi neokrnjene narave vas čaka popolnoma prenovljen Penzion Lipa z veličastnim pogledom na Bohinjsko jezero.

Najprej vas verjetno zanima, kje lahko odložite svoje stvari. Mogoče čisto malce zadremate, preden se posvetite aktivnostnim zunaj? Stilsko urejenih deset sob nudi vse udobje, ki si ga privoščite doma. Po power spancu se lahko posvetite drugemu delu svojega telesa, in se sprehodite do jedilnice, kjer vam nudijo samopostrežni zajtrk. Da se po obedu rado malce spočije, ve vsak zavesten Slovenec, zatorej skočite na prikupen vrt in odremajte eno kitico. Tako, zdaj ste pa pripravljeni na pravo stvar. Siti, spočiti in polni energije se lahko podate v okoliško pohajkovanje ali raziskovanje. Imate namreč možnost raziskovanja samega osrčja Triglavskega narodnega parka, lahko se odločite za pohodništvo, planinarjenje, mogoče ribolov. Če želite samo oddih, vas bo v dobro voljo spravil tudi veličasten razgled na naš najvišji vrh v Sloveniji. Mogoče pa se odpravite kdaj tudi tja.

Naslednji dan lahko počnete vse stvari znova ali pa počivate, počivate in še enkrat počivate. Penzion Lipa ni prijazen samo do svojih gostov, ampak tudi do okolja, saj je zgrajen iz okolju prijaznih materialov, ogreva se s pomočjo biomase.

Če imate v avtu vedno pripravljen paket za vikend oddih, kot so nekaj oblačil, kozmetična torbica in nekaj gotovine, potem ste praktično z eno nogo že na poti doPenziona Lipe. Izpostavili bomo še dodaten 10% popust, ki ga prejemete s Kolektiva kuponom, in sicer pri hrani v restavraciji Triglav, restavraciji hotela Kristal ali v Gostilni Mihovec.



Privoščite si 51% popust na obisk vedno atraktivnega Bohinja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.