Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Spolne kapsule za ženske ali moške (50%) BoudoirDreams®

Spolne kapsule za ženske ali moške (50%) BoudoirDreams®

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kapsule za ženske ali moške BoudoirDreams®


Luksuzni stimulant, zaužije se 1 kapsula 45 minut pred seksualnimi aktivnostmi.

BoudoirDreams® je naravni luksuzni spolni stimulant v obliki kapsule ali žvečilnega gumija v petih različnih sestavah, treh posebej za moške in dveh namenjeni ženskam. BoudoirDreams® je prva prestižna znamka tovrstnih izdelkov zaradi izbora zelo redkih in izjemno kakovostnih sestavin naravnih zelišč.

BoudoirDreams® je registriran in prijavljen kot prehransko dopolnilo na Ministrstvu za zdravje Slovenije in je testiran izdelek v skladu z EU direktivami.

BoudoirDreams® je naravna alternativa, za katero uporabniki pravijo, da je učinkovita in hkrati brez stranskih učinkov. naprodaj brez recepta.

Rhodiola Rosea

Splošno znana kot zlati, rožnati ali arktični koren je zdravilna rastlina, ki izvira iz Sibirije. Uspeva v suhih in hladnih arktičnih razmerah. Njene zdravilne sestavine izhajajo iz korenin rastline. Rhodiola rosea je poznana kot adaptogen.

liriosma Ovata (Muira Puama)
Avtohtona rastlina iz brazilskega amazonskega deževnega gozda je zelo cenjen spolni stimulant in močan afrodiziak. Pogosto imenovana "Viagra ia Amazonije" deluje tako, da krepi občutljivost in orgazem pri
ženskah. Amazonski šamani jo poznajo že stoletja ter pogosto uporabljajo kot afrodizijak za moške in ženske.

Panax Ginseng c.a.Mey (Panax Ginseng - root)

Poznan tudi kot korejski ginseng se že stoletja uporablja zaradi zdravilnih obnovitvenih in krepilnih učinkov. Je pravi izvorni ginseng z največjo močjo, zeliščni tonik. Pravi ženšen ali ginseng (Panax Ginseng) pomaga pri stumulaciji in izboljšanju erekcije. Pomaga tudi pri ohranjanju ohranjanju dobrih spolnih odnosih (libido, erekcija, orgazem,...) in vitalnosti, saj zmanjšuje utrujenost in izčrpanost ter daje moč.

Serenoa Serrulata (Serenoa Repens)

Izvlečki te rastline ugodno vplivajo na zdravje moških. Jagode Saw Palmetto so postale ena izmed glavnih naravnih izbir. Za nekatere veljajo kot afrodiziak pri moških in ženskah, pa tudi kot so splošni tonik.

Paullinia Cupana

Je grm, plezalka, zimzelena trta z majhnimi plodovi doma v južni Ameriki v porečju Amazonke, večinoma gojen na majhnem območju severne Brazilije, spošno poznan kot guarana. Smola ali pasta guarane se pridobiva iz semen in vsebuje tanine, ki delujejo kot adstringeni. Semena, ki vsebujejo približno 3-5 % guaranina (podobno kofeinu), se zdrobijo in sušijo nato pa jih domačini uporabljajo kot spodbujevalno pijačo. Ekstrate semen so domačini uporabljali v ljudskem zdravilstvu že pred Kolumbom kot stimulant, afrodiziak in tonik.

Astragalus Glycyphyllos
Podobno kot ginseng izvira iz azijske celini. V tradicionalni kitajski medicini se že stoletja uporablja.

Kitajska Lovorika (Cinnamomum Cassia)
Kitajski cimet je zimzeleno drevo, ki izvira iz južne Kitajskee, Bangladeša, Indije in Vietnama. Je ena izmed vrst rastline Cinnamomum, od katerih se v glavnem aromatično lubje uporablja kot začimba. V ZDA in Evropi kitajsko lovoriko pogosto prodajajo pod imenom "cimet za gospodinjstvo". To je tonik, karminativ in poživilo.

Sestavina kapsul: želatina, titanov dioksid.

V posameznem zavitku so 4 enote.

Učinkovitost izdelka lahko varira od osebe do osebe! Lahko se pripeti, da izdelek na vaše telo ne bo deloval enako učinkovito. Čas začetka in trajanje delovanja izdelka je odvisna od primera do primera.

Plačajte le 12,95 € namesto 25,90 € za kapsule, ki bodo obema pričarale nepopisne užitke v dvoje.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.