Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA: 50% popusta na tečaj za voditelja čolna, ki ga vodi izkušenj predavatelj - kapitan dogle plovbe. Osvoji potrebna znanja in pridobi mednarodni izpit za voditelja čolna; Navtikon

SLOVENIJA: 50% popusta na tečaj za voditelja čolna, ki ga vodi izkušenj predavatelj - kapitan dogle plovbe. Osvoji potrebna znanja in pridobi mednarodni izpit za voditelja čolna; Navtikon

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tečaj za voditelja čolna 

Navtikon

Oseba, ki želi upravljati čoln dolžine do 24 m za osebne namene (za šport, razvedrilo in podobno, ne glede na vrsto in moč pogona ali območja plovbe na morju in na notranjih vodah), mora z izpitom pridobiti potrdilo o usposobljenosti za naziv voditelj čolna. Potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna ima mednarodno veljavnost.

O tečaju za voditelja čolna:
Tečaj, ki je nepogrešljiv za uspešno opravljanje izpita, poteka po programu objavljenem v Uradnem listu RS in po zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo.

Tečaj obsega naslednje predmete:
  • osnove navigacije,
  • mednarodna pravila o izogibanju trčenja na morju,
  • pomorski predpisi,
  • mornarska dela in veščine,
  • osnove motoroznanstva.

Tečaji za voditelja čolna, ki jih izvajajo po vsej Sloveniji, vodijo izkušeni predavatelji (kapitani dolge plovbe) z večletnimi izkušnjami na morju in v izobraževanju.

Vsak udeleženec tečaja dobi kvalitetno literaturo in vse potrebne informacije za uspešno opravljanje izpita. Tečaj za voditelja čolna traja tri zaporedne delovne dni v popoldanskih urah (16:30 do pribl. 20:30) ali pa v petek popoldan (16:30 do pribl. 20:00) + sobota (08:30 do pribl.16:30). V primeru, da predavatelj oceni, da kandidati niso dovolj pripravljeni na izpit, se tečaj podaljša, kar ne vpliva na ceno, saj je naša edina naloga kvalitetna priprava tečajnika na uspešno opravljanje izpita.

Plačajte le 49,00 € namesto 98,00 € in osvojite vsa potrebna znanja ter pridobite mednarodni izpit za voditelja čolna.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.