Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Jelenov greben: Zimski oddih na Jelenovem grebenu in Wellness Lara -40%

Jelenov greben: Zimski oddih na Jelenovem grebenu in Wellness Lara -40%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privoščite si 2 dni razvajanja na čarobnem Jelenovem grebenu in njihovem Wellnessu Lara, za 2 osebi za le 99 €, namesto 166 €! Kjer so jutra drugačna in polna nepozabnih lepih doživetij!



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v dvoposteljni sobi opremljeni v rustikalnem stilu za 2 osebi,1x bogat samopostrežni zajtrk ’Ni da ni’ za 2 osebi,večerja ob svečah v gostišču Jelenov greben,2 dni neomejena uporaba Wellnessa Lara (Jacuzziji ob kaminu in savne na jelenovem grebenu),brezplačna vstopnica za CASINO FONTANA v Rogaški Slatini s kuponom za igro (5,00€),uporaba kopalnih plaščev in brisač. Na voljo topli napitki in sveže sadje,darilo zanjo in zanj v sobi,pestra ponudba neg in masaž v Lepotno masažnem studiu Rebeka (doplačilo),izposoja koles (doplačilo).Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.11.2014.Opis ponudbe
Jelenov greben se nahaja v bližini golf igrišča v Podčetrtku in le nekaj korakov od Olimskega samostana z znamenito tretjo najstarejšo lekarno v Evropi. Pri njih so jutra drugačna, saj se zbudite v objemu čudovite jesensko obarvane narave, kjer mirno pohajkujejo jeleni in mufloni. Gospodar jih prikliče z ljubkovalnim imenom in že tečejo proti vam, kjer jim lahko za poslastico ponudite koruzo. Kasneje pa se lahko sprehodite po idilični vasi Olimje, kjer si lahko ogledate, samostan, zeliščni vrt, čokoladnica, domača pivovarna…
Po čudovitem dnevu ogledov obiščite tudi Wellness Lara, kjer vam je na voljo infra in finska savna, s počivališčem in 2 jacuzzija. Jacuzzija sta zastekljena in ob prijetni toploti kamina, je izkušnja še toliko bolj prijetna. Pestro ponudbo neg in masaž pa vam bodo nudili v Lepotno masažnem studiu Rebeka.
V trgovinici Zlata skrinjica se pridružite pokušini domačih jelenjih salam in kravjega sira. Vse dobrote, ki jih okusite v Jelenovem grebenu, kjer domača kuhinja vabi na divjačinske in gobje specialitete, lahko tudi najdete v trgovinici in tako odnesete košček raja domov.
Plačajte le 15 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Jesenski oddih na Jelenovem grebenu in Wellness Lara, za 2 osebi, vas bo stalo le 99 €, namesto 166 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 15 €, preostalih 84 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Jelenov greben: 5 hodni meni "okusi Olimja" -30%!Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 5829 046 ali jelenov.greben@siol.net.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Olimje 90, 3254 Podčetrtek.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.11.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 84 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Otroški popusti: do 7 leta na ležišču s starši: brezplačno do 10 leta: -50% do 12 leta: -30%Doplačila: pestra ponudba neg in masaž v Lepotno masažnem studiu Rebeka, izposoja koles.Turistična taksa 1€/noč/osebo.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Jelenov greben Kontaktni podatki: 03 5829 046 ali jelenov.greben@siol.net Lokacija ponudnika: Olimje 90, 3254 Podčetrtek


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.