Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Nepozaben 3 dnevni odddih za 2 osebi v Villi Andrea**** na Makarski Rivieri

Nepozaben 3 dnevni odddih za 2 osebi v Villi Andrea**** na Makarski Rivieri

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Resnične počitnice, ne le zgodbe sestavljene z domišljijo! In takšne najdete na idilični Makarski rivieri!
Spakirajte in se odpravite na nepozaben oddih. Plaža, sonce in morje vas vabijo!
Ponudba zajema 2x nočitev za 2 osebi z zajtrkom v classic sobi v Villi Andrea****, pijačo dobrodošlice, brezplačni internet, brezplačne ležalnike, uporabo koles, 1 otrok do 12. leta na dodatnem ležišču biva brezplačno.
Elegantna Villa Andrea*** se nahaja na mirni lokaciji, na plaži ob Makarski rivieri v kraju Tučepi. Ponuja klimatizirane sobe, teraso z razgledom na morje ter dalmatinsko kulinariko.
Brezžični internet, kolesa, ležalniki in senčniki so na voljo brezplačno. Vse sobe imajo parketna tla, satelitsko TV z ravnim zaslonom, elektronski sef in mini bar. Ob prihodu vam ponudijo brezplačno pijačo dobrodošlice. 
V hotelski restavraciji Olive Tree imajo tudi vinsko klet in organizirajo pokušino vin. V sklopu hotela lahko obiščite tudi trgovino s spominki. Poleg kopanja v kristalno čistem morju se lahko odpravite na enodnevni izlet na otok Brač, ki je dostopen s trajektom iz Makarske, ali pa obiščete eno bližnjih znamenitosti, kot sta etnografski muzej v Tučepih in botanični vrt Kotišina. V vili Andrea ponujajo različne tretmaje in masaže, pa tudi najem koles.
MAKARSKA
Peščene plaže, ki se razprostirajo po obali dolgi kar 2 km, so zaščitni znak Makarske. Izjemno turistično usmerjena ponuja veliko možnosti za zabavo, akltivne počitnice in kulinarične užitke. Makarska se nahaja ob vznožju planine Biokovo (1762 m), ki jo ščiti pred ostrim celinskim podnebjem. Zime so kratke, poletja so vroča in dolga. Bujna mediteranska vegetacija in osvežujoč planinski vetrič pa doadajata veliko vrednost Makarski. Sonce sije več kot 2750 ur na leto, večinoma je jasno vreme in temperatura zraka je med junijem in septembrom nad 20°C.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.