Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3 ali 8 dnevni dopust za 2 osebi v Hotelu Albamaris*** v Biogradu na moru

3 ali 8 dnevni dopust za 2 osebi v Hotelu Albamaris*** v Biogradu na moru

30%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Počitnice v Dalmaciji, v prečudovitem majhnem in nadvse očarljivem mestecu Biogradu!
​Mestece v objemu lepe narave, okusne domače kulinarike, kristalno čistega morja in neskončno možnosti za zabavo! Biograd na moru nudi prijetno sprostitev!
Ponudba 1 zajema (114,80€):
- 2x polpenzion za DVE osebi v Hotelu Albamaris*** (Zajtrk je samopostrežen, večerja po meniju ob kateri vedno prejemte tudi kozarec vina ali brezalkoholne pijače)
Ponudba zajema (401,80€):
- 7x polpenzion za DVE osebi v Hotelu Albamaris*** (Zajtrk je samopostrežen, večerja po meniju ob kateri vedno prejemte tudi kozarec vina ali brezalkoholne pijače)
Hotel Albamaris se nahaja v centru Biograda in je to idealen kraj za raziskovanje. Od tod lahko obiskovalci dostopajo do vsega, kar lahko to živahno mesto ponudi. Hotel Albamaris nudi svojim gostom najboljše usluge in storitve ter tako zagotavlja, da je bivanje pri njih resnično prijetno in udobno. V vsaki sobi je televizija, balkon/terasa, tuš, satelitska/kabelska TV, mini bar. Poleg tega so v hotelu na voljo možnosti za rekreacijo, tako da vam med bivanjem v njem nikakor ne bo dolgčas. 
Bližina teniškega centra, ki razpolaga z 20 prvorazrednimi igrišči, ponuja hotelskim gostom tudi idealen kraj za aktivni oddih.
 Biograd na Moru je danes znano, zelo obiskano turistično in še posebej navtično središče Dalmatinske riviere. Simpatično mestece leži na polotoku, ki je obkroženo z modernimi marinami in riviero ter nudi nepozaben pogled na Pašmanski kanal in okoliške otočke.Kopanje v svežem bistrem morju je možno le 100 metrov od središča mesta, kjer se v sencah stoletnih borov razprostirajo dolge prodnate plaže, kjer boste zagototvo našli počitnicem. ki si jih želite!Biograd je zelo znano letovišče in se nahaja 27 km jugovzhodno od Zadra, znano po prrelepi plaži Soline in je predvsem kraj z raznoliko športno in navtično ponudbo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.