Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 50 % popusta na paket lipomasaže (20 x 60 min). Odpravite trdovratno maščobno tkivo in odstranite celulit s svojega telesa; Salon lepote LPG

LJUBLJANA: 50 % popusta na paket lipomasaže (20 x 60 min). Odpravite trdovratno maščobno tkivo in odstranite celulit s svojega telesa; Salon lepote LPG

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Paket lipomasaže

Salon lepote LPG

Vodilo Lepotnega salona LPG – z uporabo aparatov LPG do lepote, pomlajevanja in gracioznosti.
V Lepotnem salonu LPG oblikujejo in negujejo telo in obraz s posebno tehniko celične stimulacije, ki jo omogočajo LPG-aparati. Gre za popolnoma naravno pre/oblikovanje vezivnega tkiva v lepotne in terapevtske namene. Ta preverjeni postopek omogoča proticelulitno terapijo, odpravljanje trdovratne maščobe (na telesu in obrazu – podbradek), preoblikovanje telesa z učinkom roll up, odpravljanje ohlapne kože in naravni lifting kože obraza.

LPG – lipomasaža

Lipomasaža je sodobna neinvazivna metoda za odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva in odstranjevanje celulita. Omogoča odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva na tistih delih telesa, kjer se ga s telesno dejavnostjo in dieto težko znebimo.

Z lipomasažo stimuliramo fibroblaste, kar sproži obnavljanje kolagena in elastina. Kolagen, ki je glavna beljakovina vezivnega tkiva in zato v vseh tkivih in organih, celicam daje oporo in trdnost, poleg tega je glavna sestavina hrustanca, vezi, tetiv, kosti in zob. Predstavlja četrtino vse beljakovinske mase odraslega človeka. Za nastajanje kolagena so odgovorne celice vezivnega tkiva, tako imenovani fibroblasti. V starajoči se koži se fibroblasti posedejo in začnejo proizvajati uničujoče encime, kolagen pa začne izgubljati prožnost. Kolagen in elastin s staranjem slabita in se nepravilno razporejata v koži, zato postanejo obstoječe gube izrazitejše, nastane pa še več gub, kar postopoma ustvari utrujen videz.

Po terapiji z lipomasažo se koža napne ter postane bolj gladka in sijoča.

Rezultati najnovejših raziskav s področja endermologije in uporabe LPG-aparatov:
  • za 70 % se pospeši proces izgorevanje maščob
  • za 240 % se pospeši proces tvorbe kolagena
  • za 160 % se pospeši proces tvorbe elastina
Z lipomasažo radikalno pospešimo naravno porabo oziroma izločanje maščobe in tako skoraj podvojimo njeno izgorevanje.

V eni izmed kliničnih raziskav pod vodstvom prof. Lafontana (INSERM, Toulouse, Francija) so dokazali, da zadnja generacija naprav CELLU M6 z motoriziranimi valjčki bistveno pospeši proces lipolize ali izločanja maščobe iz maščobnih celic.

Plačajte le 549,99 € namesto 1100,00 € za paket lipomasaže in se znebite trdovratnega maščobnega tkiva in celulita za vedno.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.