Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA: 29% popusta na Robinzonski pohod od 01.09. do 05.09.2014 od Ljubljane do Ilirske Bistrice za za 2 odrasla in 2 otroka: 5-dnevni pohod + najem opreme + 3 zdravi obroki dnevno + malica in pijača kadarkoli + material za delavnice;...

SLOVENIJA: 29% popusta na Robinzonski pohod od 01.09. do 05.09.2014 od Ljubljane do Ilirske Bistrice za za 2 odrasla in 2 otroka: 5-dnevni pohod + najem opreme + 3 zdravi obroki dnevno + malica in pijača kadarkoli + material za delavnice;...

29%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Robinzonski pohod od 01.09. do 05.09.2014 od Ljubljane do Ilirske Bistrice

Spirala


Slovenija se ponaša s čudovito in neokrnjeno zeleno Naravo. Preko 36% njene površine je zaščitene s programom NATURA 2000, skoraj skoraj 60% njene površine prekrivajo gozdovi, njeni naravni biseri pa so priznani in zaščiteni kot svetovna naravna dediščina. Slovenci smo aktivni in se radi poslužujemo oddiha v naši čudoviti Naravi, vendar le redko kdo pozna divje ter magične kotičke, ki nas ob obisku popolnoma prevzamejo.

Varna avantura skozi osrčje divje Slovenije
Pred avtomobilom, letalom in kolesom, so naši predniki potovali na konskih hrbtih ali preprosto peš.

Stare izhojene poti so prekrile tlakovane, makadamske in kasneje asvaltne (avto)ceste. Ko hodimo po starih poteh, kar čutimo nešteto korakov in odtisov nog naših prednikov. Poti vodijo mimo starih studencev, postajališč in počivališč. Ter skozi osrčja neokrnjene narave in starih gozdov.

Robinzonski pohod je primeren prav za vse, ki želijo izkusiti popotovanje iz starih časov v dobri družbi z domačimi dobrotami.

Program:
Ljubljana – Iška – Iški Vintgar – Osredek (turistična kmetija) – Bloško jezero – Sviščaki – Snežnik – Ilirska bistrica – jezero Klivnik – Ilirska bistrica (vlak v Lj)

Odhod je v ponedeljek ob 8:00 iz glavne železniške postaje Ljubljana, prihod pa v petek med 18:00 in 21:00 na glavno železniško postajo Ljubljana.

Na Robinzonskem pohodu, taborih ali vikendih preživetja v naravi udeleženci začutijo popolno povezanost z naravo. Naučijo se soustvarjanja z Naravo, kako se prepustiti njenemu že milijone let staremu blagodejnemu ritmu in izkusjo preproste in učinkovite meditacijske tehnike, razvijejo svoje skrite čute, spoznajo naturopatske metode samozdravljenja, zdravilne rastline in dvignejo zavedanje o sposobnostih svojega telesa. Naučijo se novih veščin in spretnosti, ki jih bodo preobrazile v samostojno, močno osebo, ki se radosti vsakega trenutka življenja.

Pri Spirali poseben povdarek namenjajo otrokom, mladostnikom in (mladim) družinam, saj verjamejo, da je stik z Naravo pomemben od zgodnjih let ter krepi samozavest, spodbuja kreativnost, samoiniciativnost ter pristne in tople medčloveške odnose.

Plačajte le 476,00 € namesto 670,00 € Robinzonski pohod od Ljubljane do Ilirske Bistrice in se zopet povežite z Naravi in njenimi lepotami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.