Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

58% popusta - ZNEBITE SE ODVEČNIH KILOGRAMOV (oseb: 1) v vrednosti 110€, le za 46€

58% popusta - ZNEBITE SE ODVEČNIH KILOGRAMOV (oseb: 1) v vrednosti 110€, le za 46€

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preoblikovanje telesa s Slim LipoLaser-jem (40 minut).
Zmanjšanje obsega maščobnih celic s LowLevelLaserTherapy.
Učvrstitev...


Tretmaji Slim LipoLaser sprožijo popolnoma naraven proces sproščanja maščobnih rezerv iz maščobnih celic, ko telo potrebuje energijo. Ob stiku laserske svetlobe z maščobno celico se shranjeni trigliceridi razgradijo v glicerol in proste maščobne kisline ter se preko odprtih celičnih membran sprostijo. Limfni obtok sproščene rezerve prenese do tkiv, ki poskrbijo za porabo (zato je potrebna 30 minutna aerobna aktivnost). Tako se zmanjša obseg maščobnih celic in posledično obseg obdelovanega predela. Za popoln uspeh tretmaje Slim Lipo Laser kombinirajo s tretmaji VelaSmooth, ki s svojimi 4 funkcijami hkrati učvrstijo kožo.

Predeli, ki jih lahko tretirajo: zadnjica, trebuh, podbradek, stegna, boki, roke, kolena,... Za optimalne rezultate se priporoča 8 tretmajev 2x tedensko. Stranka se lahko takoj po terapiji vrne k vsakodnevnim obveznostim. Terapija je primerna tako za tiste s prekomerno težo, kot za vitke osebe, ki jih moti določen predel (običajno so to jahalne hlačke, spodnji del trebuha pod popkom, ledveni predel). Pogoj za izgubo obsega namreč ni izguba kilogramov.
Jamčijo za rezultate, pogoj pa je, da stranka telovadi pri njih in da se v času trajanja terapije ne zredi. 

V lepotnem salonu vam brezplačno ponujajo tudi:
  • 20 minut s 4 funkcijskim sistemom VelaSmooth (radiofrekvenca - sinteza kolagena in elastina, vakum - pospešena mikrocirkulacija, masažni valjčki - limfna drenaža, infrardeča svetloba - pospešitev lokalnega metabolizma) 
  • 30 minut vadbe na epiliptičnem kolesu


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.