Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ILIRIJA RESORT, Biograd na Moru, Hrvaška - 279 EUR - 3x nočitev v Premium Club sobi za 2 odrasli osebi in enega otroka do 12 let, 3x polpenzion za 2 odrasli osebi in enega otroka do 12 let

ILIRIJA RESORT, Biograd na Moru, Hrvaška - 279 EUR - 3x nočitev v Premium Club sobi za 2 odrasli osebi in enega otroka do 12 let, 3x polpenzion za 2 odrasli osebi in enega otroka do 12 let

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prijetna klima, kristalno čisto morje, prekrasne plaže in lepa narava v povezavi z bogato zgodovinsko in kulturno dediščino, raznoliko gastronomsko ponudbo in kar je najpomembneje – prijazni domačini… obiščite Ilirija Resort!

HOTEL ILIRIJA se nahaja ob sami obali, obkrožen z borovim gozdom, nedaleč stran od mestnega jedra. Hotel Ilirija vam bo nudil veliko udobnosti zaradi svojega razkošnega wellness centra, sproščujoče terase, konferenčnih dvoran, hotelske marine, bližine športnega centra z animacijskim programom in je tako prilagojen tako družinam kot tudi poslovnim gostom.

HOTEL KORNATI se tudi nahaja v neposredni bližini plaže in marine, zato daje vtis edinstvenosti na jadranski obali. Hotel se ponaša s 4 zvezdicami, iz vrhunskih hotelskih sob pa je moč videti južni del čudovitega otočja.

HOTEL ADRIATIC se nahaja tik ob plaži v objemu dišečega borovega gozda. Že tako odlično lokacijo pa še dodatno nadgradijo številni rekreacijski in zabaviščni centri, kjer lahko uživate v raznih športnih aktivnostih ali pa se v toplih večerih zabavate dolgo v noč. Navdih za moderen imperialni dizajn hotela Adriatic je lagodno življenje starih Rimljanov, kar lahko podoživite v hotelskih bazenih z vrtincem in ogrevanem zunanjem bazenu. Topla sredozemska klima, vonj antične sivke in kristalno morje pričarajo nepozaben poletni oddih!

Biograd ima idealno lokacijo in je znan kot središče Jadranske riviere in dalmatinskega navtičnega raja. Če na Jadranski obali obstaja kraj, ki ga morate obiskati in raziskati zaradi njegove lepote, idealne lokacije, skladnosti, prijaznih prebivalcev in bližine najpomembnejših hrvaških narodnih parkov ter zaščitenih naravnih območij, je to zagotovo Biograd na Moru.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.