Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DVE NOČITVI Z ZAJTRKOM / 2 osebi, ter kvaliteten wellness oddih z neomejenim kopanjem v hotelu Zdraviliški dvor****v Rimskih termah

DVE NOČITVI Z ZAJTRKOM / 2 osebi, ter kvaliteten wellness oddih z neomejenim kopanjem v hotelu Zdraviliški dvor****v Rimskih termah

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>• Ponudba vključuje:
• 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Zdraviliški dvor. Kuponi se lahko združujejeo v več dnevni oddih
• Neomejen vstop v termalni bazenski kompleks Rimskih Term za 2 osebi
• Animacijski program in Neomejena uporaba interneta
•1 otrok do dopolnjenega 3. leta biva BREZPLAČNO
• Parkirišče v hotelski parkirni garaži hotela Rimski dvor
• Najem palic za nordijsko hojo (2x v času bivanja za dve uri)
• 1x Vrednostni bon v vrednosti 10 € za koriščenje storitev v Wellness centru Amalija ali v Historičnem delu vodnih nimf (vročitev se prizna na redni hotelski cenik na 1 Wellness storitev nad 50 € na osebo)
• Za razgibano jutro - vaje v Re - Ha bazenu ob 8.00 pod strokovnim vodstvom fizioterapevta (pon - sob)
Si želite pustolovščin ali zgolj oddiha? Tri ključne besede so: Sprostitev v naravi!
Vabimo vas da obiščete okoliške kraje Rimskih term, kjer si lahko privoščite aktiven oddih ali zdravo in prijetno sprostitev.

HOTEL ZDRAVILIŠKI DVOR**** razpolaga s 76 eno- in dvoposteljnimi sobami ter apartmaji, ki vam bodo nudili vso udobje za nabiranje nove energije. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš ali kad), WC-jem, LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Na voljo so vam štiri sobe, prilagojene gibalno-oviranim osebam.
Zakladnica Rimskih term so neverjetne Rimske kopeli v Historičnemu delu vodnih nimf (Hotel Zdraviliški dvor****), ki dajejo zgodovinski pečat in mističen čar najstarejšim termam v Sloveniji.
Relaksacija telesa in duha 
Za popolno doživetje vam v Rimskih termah poleg kopanja v Bazenskem kompleksu Rimski dvor**** ponujamo obilico športnih in razvedrilnih aktivnosti, primernih za vsakogar. Zavedamo se, da je skrb za zdravje pogojena tudi s primernim gibanjem in z izvajanjem telesnih aktivnosti. Za vas smo pripravili pestro paleto športnih aktivnosti. Poskrbeli bomo, da vam ne bo dolgčas in da boste svoj čas pri nas preživljali kar se da aktivno ter nas zapustili z nepozabnimi spomini in z željo po vrnitvi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.