Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA: 55% popusta na adrenalinsko doživetje z rečnim bobom Hydrospeed + igranje zabavnih iger + pijača dobrodošlice v Rafting centru. Preživite adrenalinski dan v osrčju gorenjske; Rafting TinaRaft Center

SLOVENIJA: 55% popusta na adrenalinsko doživetje z rečnim bobom Hydrospeed + igranje zabavnih iger + pijača dobrodošlice v Rafting centru. Preživite adrenalinski dan v osrčju gorenjske; Rafting TinaRaft Center

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Rafting TinaRaft Center

Radovljica vas tudi v letu 2014 vabi, da se jim pridružite ob prijetnih uricah na in ob reki Savi. Vse, ki radi prosti čas preživite v naravi vabijo, da se pridružite na raftingu. Vsi udeleženci raftinga so zavarovani. Za večje skupine raftarjev nudijo popuste, prav tako pa imajo nižjo ceno tudi skupine otrok, študentov in upokojencev.

Za tiste, ki se na reko Savo radi podate sami ali v dvoje imamo pripravljene kajake in minirafte. Za tiste, ki pa niste vešči veslanja so pripravili tudi kajak šolo, v kateri vas bodo na petdnevnem tečaju naučili osnov veslanja.

V ponudbi nudijo tudi vse bolj popularni Paintball - vojaški stimulativni šport, ki se odvija tik nad njihovim centrom ter spust z Zorb ball-om.

Želite poskusiti nekaj novega in razburljivega, prav tako pa bi radi zbežali od vsakdanjega življenja?


S hydrospeedom je le to mogoče.

Hydrospeed oz. rečni bob je namenjen tistim, ki imajo radi adrenalin in predvsem direkten stik z vodo. Z neoprensko obleko, anorakom in plavutkami se borite z brzicami reke Save, na mirnem delu Save pa občudujete lepote narave.

Na sebi imate tudi zaščitno opremo (čelada in jopič), ki vas bosta ščitila pred udarci v skale. Na vašem adenalinskem spustu pa bo prisoten tudi vodič (v kajaku), ki je za to usposobljen. Prav tako bo poskrbel za zabavo in vas tudi varno pripeljal na cilj.

Potek adrenalinskega doživetja:
Sam zbor je v rafting centru Tinaraft, kjer je parkirišče, ki je dovolj veliko in varno za vaše jeklene konjičke.

Tam vas bo pričakal vodič, ki vam poda navodila o spustu in vam razdeli opremo, katero boste potrebovali.

Ko se preoblečete, vas odpeljejo na start spusta, to je na sotočju Save Dolinke in Save Bohinjke, ki je 5 km oddaljen od centra. Sam del reke ni zahteven, zato je primeren tudi za otroke nad 10 letom starosti. Cilj spusta je v centru, kjer se boste lahko preoblekli in se ohladili s hladno pijačo ter se zabavali ob raznih zabavnih igrah.

Plačajte le 20,25 € namesto 45,00 € za adrenalinsko doživetje v osrčju gorenjske v družbi družine ali prijateljev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.