Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA: 55% popusta na adrenalinsko doživetje na reki Savi - rafting + body surfing + CD s slikami za spomin na prelepo doživetje; Rafting TinaRaft Center

SLOVENIJA: 55% popusta na adrenalinsko doživetje na reki Savi - rafting + body surfing + CD s slikami za spomin na prelepo doživetje; Rafting TinaRaft Center

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Rafting TinaRaft Center

Radovljica vas tudi v letu 2014 vabi, da se jim pridružite ob prijetnih uricah na in ob reki Savi. Vse, ki radi prosti čas preživite v naravi vabijo, da se pridružite na raftingu. Vsi udeleženci raftinga so zavarovani. Za večje skupine raftarjev nudijo popuste, prav tako pa imajo nižjo ceno tudi skupine otrok, študentov in upokojencev.

Za tiste, ki se na reko Savo radi podate sami ali v dvoje imamo pripravljene kajake in minirafte. Za tiste, ki pa niste vešči veslanja so pripravili tudi kajak šolo, v kateri vas bodo na petdnevnem tečaju naučili osnov veslanja.

V ponudbi nudijo tudi vse bolj popularni Paintball - vojaški stimulativni šport, ki se odvija tik nad njihovim centrom ter spust z Zorb ball-om.


Ali želite vaš prosti čas preživeti čim bolj aktivno, doživeti nekaj novega, zanimivega, avanturističnega, biti v naravi?



Odločite se za RAFTING - spust po divji vodi v posebno izdelanem gumijastem čolnu, ki ga z veslom upravlja izkušen vodnik. Ekipa, ki šteje 6-8 ljudi, mu pomaga z veslanjem, katerega se je razmeroma lahko naučiti in se mu privaditi.

Ob premagovanju brzic, izogibanju različnih zaprek in razburljivosti boste doživeli pravi športni užitek.

Zberete se v rafting centru (ali po dogovoru), kjer vam vodnik poda ustrezno obvezno opremo, vam razloži še navodila glede vožnje in veslanja.

Kasneje vas odpeljejo na štartno mesto, kjer se rafting lahko prične. Vaša vožnja poteka pod blejskim mostom mimo campa Šobec, do sotočja obeh Sav (Dolinke, Bohinjke), kjer sledi body surfing - spust z jopičem po brzicah.

Vožnjo nadaljujete pod Radovljiškim mostom nazaj do rafting centra, kjer lahko sledijo še ostale športne aktivnosti, ki jih omogočajo. V Rafting Centru lahko organizirate tudi piknik, ali pa zaključite vaš avanturistični dan z akcijskim športom (Paintball) ter s spustom v veliki žogi (Zorb ball).

Plačajte le 24,75 € namesto 55,00 € in si privoščite popoln, zabaven in adrenalina poln športni dan v družbi družine ali prijateljev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.