Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2 dnevni romantični oddih za 2 osebi pod POHORJEM. 1x nočitev z zajtrkom v sobah z jacuzzijem, intimnost savne, penina... DARILO.

2 dnevni romantični oddih za 2 osebi pod POHORJEM. 1x nočitev z zajtrkom v sobah z jacuzzijem, intimnost savne, penina... DARILO.

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z NAKUPOM DOBIM: Dvo dnevni romatnični oddih v penzionu Mlada Lipa pod Pohorjem, ki vključuje; 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi: v izbrani sobai z jacuzzijem (Paris, Bahami ali Hawaii) Ponudba za 2-dnevno razvajanje vključuje: -nočitev za dve osebi v sobi z jakuzzijem -pijača dobrodošlice -zajtrk -dve urni termin uporabe privat savne -dopoldanska ali popoldanska izposoja koles -darilo: 1x penina - servirana v sobi. -Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. -brezplačna uporaba interneta -brezplačno parkiranje Dodatna ugodnost 1x1.si: 10% popust na hrano pri ponudniku. Vsaka soba je opremljena in poimenovana v posebnem, mestu oz. državi prilagojenem slogu in vsebuje specifično poslikavo tega mesta, katero ime nosi. Obiščite Mlado lipo in obiskali boste ves SVET! www: http://www.mladalipa.si/ POSEBNOSTI SOB: Soba Paris - 2-posteljna; soba z večjim, specialno oblikovanim francoskim ležiščem in jakuzzijem. Stene sobe so poslikane z znamenitostmi iz Pariza. Jakuzzi in tla so obdana z tikovino, kar daje sobi še posebno eleganten videz. V sobi je poleg LCD Tv na voljo tudi glasbeni stolp. Idealno za preživljanje romantičnih pobegov v dvoje. Soba Hawaii - 2-posteljna; soba s francoskim vodnim ležiščem in jacuzzijem. Zelo velika soba z možnstjo namestitve dodatnega ležišča. Soba Bahami - 2-posteljna soba s francoskim ležiščem in jacuzzijem. Stene so poslikane z motivi romantičnih plaž tega Karibskega otočja. Pridite na "Bahame v Sloveniji" in pozabite na skrbi. Možno je koristiti tudi sobo Mlada lipa z veliko vodno posteljo V sklopu Malde Lipe se nahaja tudi prostorna restavracija s teraso, kjer si lahko privoščite dobrote iz njihove dišeče kuhinje, ter se sprostite ob dobri pijači in glasbi. Dodatna ponudba zajema še infrardečo, zeliščno in finsko savno. Okolica nudi številne možnosti za rekreacijo - pohodništvo, kolesarjenje in jahanje. Do centra Maribora pa je le 3 km.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.