Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3 dnevne počitnice za 4 osebe v apartmajih Šarić*** v Kaštelu-Štafiliću pri Trogirju

3 dnevne počitnice za 4 osebe v apartmajih Šarić*** v Kaštelu-Štafiliću pri Trogirju

45%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Dalmacija je najboljša izbira za počitnice na morju. idiličen oddih najdete v Kaštelu Štafiliću blizi Trogirja in Splita!
Očarljivo mestece vas bo navdušilo. Turistično obarvana destinacija ponuja počitnice po meri. Bližina dalmacijskih Biserov Splita in Trogirja pa ponuja odlične priložnostne izlete vzdolž obale!
Apartma v izmeri 37m2 je polno opremljen, klimatiziran ter vsebuje 2 sobi, kuhinjo, kopalnico in  teraso.
KAŠTELA
Kaštela je širše območje v Srednji Dalmaciji, v bližini Splita in največjega hrvaškega mesta na morju Trogirja (mesto pod zaščito UNESCA, ki je znan po svojih starih rimskih salonih). Kaštela so torej sestavljena iz sedmih manjših mest, povezanih vzdolž zaliva. To so: Štafilić, Novo, Staro, Lukšič, Kambelovac, Gomilica in Sućurac. Kaštela se nahaja deset kilometrov od Trogirja in Splita z zahoda proti vzhodu, in so zelo dobro povezana z glavnimi cestami. 
V Kaštel Štafiliću raste izjemen naravni spomenik (razglašen leta 1990) - Olivno drevo starejše od 1500 let. Domačini ji pravijo Stara maslina (Olea Europea) ali Mastrinka in izvira iz južne Italije ali Grčije. Letni pridelek oljk predelanih v olje shranjujejo v majhne stekleničke in se uporabljajo kot avtohtoni Kaštelski suvenir.  
V bližini lahko obiščete mesto Trogir, ali se odpravite na izlet v Split. Kaštela so odlična destinacija za družinski turizem in čarterske izlete vzdolž obale.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.