Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Popoln SERVIS in POLNJENJE AVTO KLIME pri podjetju Ksemar v Ljubljani - da se v avtu ne boste POTILI in iz klime ne bo SMRDELO

Popoln SERVIS in POLNJENJE AVTO KLIME pri podjetju Ksemar v Ljubljani - da se v avtu ne boste POTILI in iz klime ne bo SMRDELO

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Da se v avtu ne boste POTILI in iz klime ne bo SMRDELO, zapeljite vaš avto v Ksemar na POPOLN servis avtoklime!
Mišljenje, da klimatska naprava v vozilu ne potrebuje vzdrževanja NE DRŽI. Zaradi gibkih cevi in cevnih spojev lahko iz nje –zaradi naravnega izparevanja uide tudi do 10% hladila letno. Moč hlajenja že po relativno kratkem času  popusti. Olje.ki ga vsebuje hladilo maže kompresor klimatske naprave. Pri pomanjkanju hladila v sistemu obstaja tudi pomanjkanje mazanja kompresorja, kar se lahko konča z velikimi stroški popravila. Posledično pa pomanjkanje hladila poveča porabo goriva, ker mora kompresor delati pogosteje in dlje ,da ohladi notranjost vozila. Tem stroškom se lahko izognete le z rednim vzdrževanjem avtoklime.
Avtoservis Ksemar se bo celostno posvetil servisu vaše avtoklime in poskrbel za njeno brezhibno delovanje skozi vse leto. Podjetje se ponaša z mednarodno priznanim certifikatom na področju popravila in vzdrževanja avtoklim, zato je to še razlog več, da jim zaupate vašega jeklenega konjička. 
Zakaj dezinfekcija?
Protiprašni filter opravlja zelo težko delo:iz zraka filtrira prah,umazanijo in pelod. Po enem letu je nasičen in ga je potrebno zamenjati. Sam uparjalnik klimatske naprave je nameščen pod Armaturno ploščo v temnem in vlažnem okolju. To je idelaen kraj za naselitev bakterij,in mikroorganizmov. Pri občutljivih ljudeh to povzroča alergije,kihanje,kašljanje. Zato ne čakajte z vzdrževanjem klimatske naprave v vašem vozilu.
Komu zaupati vzdrževanje?
Klimatske naprave so izjemno kompleksni sistemi.Za njihovo vzdrževanje so potrebna. Posebna orodja za testiranje,popravilo in servisiranje. Osebje mora biti usposobljeno za te naloge. Vse to so prednosti, ki vam jih ponujajo v avtoservisu Ksemar, zato je to razlog več,da se odločite za nakup kupona za servis avtoklime.
Popolni servis pri podjetju Ksemar vključuje:
- pregled delovanja klime
- pregled kabinskega čistilca
- dezinfekcijo prezračevalnih poti uparjalnika s posebno tekočino, ki uničuje bakterije
- reciklažo plina klime
- ter po potrebi dodatek plina do 150g v sistem


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.