Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ŽALEC: 50% popusta na 4 obiske toniranja in učvrstitve kože na obrazu, pomanjšanje gub in linij s tretmajem Nu skin galvanic spa, Center za sprostitev Edina

ŽALEC: 50% popusta na 4 obiske toniranja in učvrstitve kože na obrazu, pomanjšanje gub in linij s tretmajem Nu skin galvanic spa, Center za sprostitev Edina

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Center za sprostitev Edina
Toniranje in učvrstitev kože na obrazu, pomanjševanje gub in linij
Tretma Nu skin galvanic spa

Zaradi stresa v sodobnem načinu življenja so Spa tretmaji pridobili na svojem pomenu in so več kot le priložnostni tretmaji za razvajanje. Danes so predpogoj za dobro počutje in izgled. Zahvaljujoč inovativni tehnologiji Nu skin galvanic spa bodo linije in gube obraza zmanjšane in zglajene, polt bo dobila nazaj svoj mladostni sijaj, koža pa bo revitalizirana.

Kako deluje Nu skin galvanic spa?
Z nizkim galvanskim (električnim) tokom izboljšuje prehod hranilnih sestavin v kožo. To omogoča koži učinkovito čiščenje, preskrbo z vlago, dobro prekrvavitev in sijoč videz.
Študije so pokazale, da transport aktivnih hranilnih snovi po enem tretmaju z Nu Skin Galvanic Spa System II nadaljuje še naslednjih 24 ur. Hranilne sestavine pomagajo zajeziti, šele pred kratkim odkrite, vzroke staranja kože v epidermisu.

Plačajte le 59,99 € namesto 120,00 € za štiri obiske toniranja in učvrstitve kože na obrazu, pomanjšanje gub in linij. Vaš obraz bo pomlajen!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.