Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

46% popusta - PREBUDITE SE PRENOVLJENI V SVOJI KOŽI (oseb: 1) v vrednosti 97€, le za 53€

46% popusta - PREBUDITE SE PRENOVLJENI V SVOJI KOŽI (oseb: 1) v vrednosti 97€, le za 53€

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Luksuzna nega obraza (90 minut).
Površinsko in globinsko čiščenje.
Oblikovanje obrvi.
Piling in...


V Kozmetičnem salonu nudijo različne nege obraza, ki se razlikujejo glede na dolžino, vsebino in intenzivnost uporabljenih kozmetičnih produktov. Nega obraza se prilagodi željam in potrebam vaše kože. Za negovanje vaše kože uporabljajo vrhunsko nemško kozmetiko Dr. Spiller Biocosmetic, v katerih se uporablja patentiran sistem Hydratain ® Emulsion, zaradi česar je kozmetika povsem edinstvena.

Filozofija Dr. Spiller Biocosmetic temelji na razumevanju delovanja naše kože in ugotavljanju njenih potreb za optimalno delovanje. Koncept sistema Hydratain ® Emulsion je ˝naravna anti-age nega kože˝, ki odpira nove dimenzije na področju nežnih, a izjemno učinkovitih anti-age produktov. Ne samo, da proizvodi vsebujejo naravne sestavine, ampak delujejo tako, da uspešno reproducirajo naravni zaščitni plašč mlade in zdrave kože.

ALOE VERA BIO SKIN LIFT:
Izjemna nega obraza za hiter in naraven lifting kože. Krepi vezivno tkivo, stimulira vse funkcije kože in jo naredi čvrsto in napeto že po enem tretmaju. Primerna je za vse tipe kože.

SILK:
Ekskluziven svileni tretma za zrelo, dehidrirano kožo z lifting učinkom in svilen izgled kože.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.