Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

64% popusta - ZNEBITE SE CELULITA ZA VEDNO! (oseb: 1) v vrednosti 225€, le za 80€

64% popusta - ZNEBITE SE CELULITA ZA VEDNO! (oseb: 1) v vrednosti 225€, le za 80€

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Intenzivna metoda odprave celulita z ampulami Dr. Spiller-ja.
5x limfna drenaža.
5x Body Slimming Dr. Spiller ampule.
Bon velja do...


Anticelulitni tretma po Dr. Spiller-ju:
Profesionalni in izjemno učinkovit tretma pri problematiki celulita, odvečne maščobe, oslabelosti vezivnega tkiva in zastajanja vode. Nega, s katero dosežemo brezhibne, vitke noge in napeto, čvrsto zadnjico. Razgradnja maščobnih celic se intenzivno aktivira, odpravlja se zastajanje vode v tkivu, telo razstruplja. Pospešuje presnovo.

Postopek nege:
Na prizadetih delih najprej naredijo piling, nato kožo očistijo s toplimi kompresami. Na kožo nanesejo Slimming gel, ki pospešuje cirkulacijo, kožo intenzivno ogreje in je namenjen za odpravljanje celulita. Nato zmešajo 2-fazni Body Slimming gel in ga nanesejo na kritične predele, povijejo s folijo in pustijo delovati 20 minut. Tretma zaključijo z anticelulitnim losjonom za telo.

Priporočljiva nega:
Za dosego najbolj intenzivnega in opaznega rezultata je potrebno sam postopek narediti kot intenzivno kuro. Poleg tretmajev v kozmetičnem salonu, je za dober rezultat potrebna redna nega na domu z izdelki Body Slimming gel (zaradi intenzivnosti uporabite samo 2-3x na teden) in Body Slimming Lotion (uporabite vsako jutro in večer) kozmetike Dr. Spiller. Nega naj poteka od 5 do 7 tednov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.