Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3 x paket KONOPLJINEGA ČAJA ( 3 x 40g) za ZDRAVJE + POŠTNINA je že vključena v ceno

3 x paket KONOPLJINEGA ČAJA ( 3 x 40g) za ZDRAVJE + POŠTNINA je že vključena v ceno

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Privoščite si skodelico nepozabnih trenutkov - skodelico konopljinega čaja, ki bo na vaše telo lahko delovalo zdravilno, na vaš um pa pomirjevalno.
Konoplja je ena izmed najstarejših rastlin na svetu, tako imenovana kraljica rastlin, saj je v zgodovini človeštva kraljevala predvsem v zdravilstvu, prehrani in industriji. Konopljini izdelkiblagodejno delujejo na človeški organizem in ga lahko obranijo pred mariskatero boleznijo in nevšečnostjo.
Konopljin čaj je prava zakladnica dobrih hranil, ki lahko izboljšajo delovanje človeškega organizma, lajšajo bolečine, ščitijo telo pred virusi in bakterijami, vas ščitijo pred negativnim stresom, odpravlja vnetje v telesu, ščiti kožo in oči, je poln antioksidantov in tako lahko upočasnjuje staranje ter še mnogo več.
Konopljin čaj lahko pripravite na veliko različnih načinov: ga pripravite samostojno, dodate drugemu čaju ali suhemu sadju. Ga sladkate z okusnim medom ali pa kombinirate z drugimi posušenimi zelišči. Izbira je vaša, na voljo pa imate toliko različnih kombinacij uporabe, kot imate domišljije in okusa. 
Konopljin čaj je lahko tudi lepo darilo, s katerim boste izrazili lepo gesto svojim najbližnjim.
Podarite sebi ali bližnjim skodelico zdravja! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.